100% schválení půjčky - bez poplatku, vyplatíme i exekuce

Dobrý den, chcete-li půjčit peníze rychle, čestně a bez poplatků vyberte si jeden z našich druhů půjčky. Můžete se zde podívat, kliknout a rovnou vidět, kolik maximálně můžete dostat a kolik budete splácet. Pokud máte exekuce či nevýhodné úvěry pomůžeme Vám - vyplatíme Vaše exekuce i nevýhodné půjčky. Uděláme Vám nový jediný úvěr s nízkou splátkou a dobrým ročním úrokem. Rozhodně nižším, než jaký máte doposud. Peníze dáváme na zástavu - může se jednat o dům, byt i družstevní byt. I nemovitost třetí osoby - bude-li ochotna za vás ručit svým majetkem. Máte možná na nemovitosti úvěr nebo exekuce – u našich produktů to vůbec nevadí. My Vám pomůžeme ven z problémů. Už nemusíte hledat jinde, protože my máme kvalitní produkty se zaručeným schválením. Podívejte se zde, klikněte a vyberte si. Sjednávejte online bez volání a dalších poplatků. Pomáháme lidem po celé ČR. Vybírejte a kontaktuje nás. U nás máte 100% šanci na potvrzení vaší žádosti, záruku vyplacení exekucí a oddlužení nemovitostí. Na nic nečekejte. Klikněte a již dnes (nebo zítra) se můžeme u vás sejít a vše dojednat. Budeme se na vás těšit.

Jméno žadatele:

Poctivé půjčky

Email žadatele:

fincopt@centrum.cz

Telefon žadatele:

605849726

Požadovaná částka:

2 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Praha-západ

Datum vložení inzerátu: 3.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na exekuci bez zástavy - Ihned, Ještě dnes

Poskytujeme peníze na výplatu exekuce. Je jedno, zda-li exekuce byla na vás uvalena dnes nebo již běží. Dokážeme pomoci v každé situaci. Standardně půjčujeme až do výše 1 500 000 Kč, při osobním jednání je možno domluven... .

Jméno:

Ivan Klindera

Částka:

1 500 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.3.2013

Půjčka na léky, zdravotní péči a v nemoci (nemocenské)

Dobrý den, jmenuji se Monika Volná a žádám o půjčku ve výši 70 000 Kč. Nejsem v dluhové spirále, nemám žádné dluhy a peníze ani nebudou použity na zaplacení jiných půjček. Tyto finance mají dva účely. První je zdravotní ... .

Jméno:

Monika Volná

Částka:

70 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.3.2013

Půjčka 30000 Kč bez dokládání příjmu a bez ručení

Dobrý den, čekáme s přítelkyní naše první miminko. Současné bydlení nám již nestačí a proto se potřebujeme přestěhovat do většího bytu. Na podnájem máme peníze - každý měsíc hravě zaplatíme podnájem i případnou splátku v... .

Jméno:

Roman Kudry

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

2.3.2013

Půjčka na Mateřské Dovolené bez Doložení Příjmů Ihned

Dobrý den maminky, jste na mateřský a hledáte nějaké ty peníze? Pracuji u nebankovní společnosti a jmenuji se Jana Jurečková. Jsem zaměstnána v oddělení, které se zabývá půjčkami do výplaty, penězi přes SMS...zkrátka mal... .

Jméno:

bc. Jana Jurečková

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace