300 000 Kč - Půjčku na rekonstrukci - bez registru a příjmu

Sháním 300 000 Kč z libovolných zdrojů a od kohokoliv. V bance mi to nevyšlo ze dvou důvodů Za prvé jsem se hloupě dostala do registru. A za druhé jsem momentálně ve zkušební době, takže bez příjmu. Potřebovala bych penízky na rekonstrukci. A protože jsem se dostala do registru dlužníků, tak nevím kam se teď obrátit. Jsem tam zapsána kvůli pozdí splátce za telefon. Byla to moje blbost, ale teď s tím už nic neudělám. Žádná česká banka mi nepůjčí na rekonstrukci. Jsem zaměstnaná. V minulosti jsem pracovala jako agenturní zaměstnanec, ale jelikož firma, pro kterou jsem pracovala, se mnou byla spokojená, tak mi nabídli pozici přímo u nich. Přešla jsem pod ni s tím, že mi běží tří měsíční zkušební doba. Z tohoto důvodu bez příjmu - nemám ještě podepsanou smlouvu na dobu neurčitou apod. Mám tři děti. Měsíční splátku bych si představovala kolem 4000 Kč a doba splácení tak kolem 84 měsíců. Ráda přeplatím, nezbývá mi nic jiného. Takže nabídněte a dělejte jak nejlépe umíte. Předem moc děkuji za případné nabídky. Na závěr chci ještě dodat, je nejsem nezkušená a nechci, aby mi telefonovali nebo psali lidé, kteří to nemyslí vážně. To se týká takových věřitelů/poskytovatelů/zprostředkovatelů, kteří mají nekalé úmysly v podobě vyžadování prvotní splátky ještě před vyplacením. A dále i nutnost telefonovat na linky, kde bych platila 99 Kč/min. Jen pokud je reálné od vás dostat tyto peníze na rekonstrukci a nejlépe v plné výši 300 000 Kč! Předem jsem vděčná za každého, kdo dá vědět. Mirka Kratinová, Louny.

Jméno žadatele:

Mirka Kratinová

Email žadatele:

kratinovamirka@seznam.cz

Telefon žadatele:

734806334

Požadovaná částka:

300 000 Kč

Kraj - Bydliště

Ústecký kraj

Město - Bydliště

Louny

Datum vložení inzerátu: 29.6.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Kdo půjčí 30000 Kč na zaplacení dluhu (při exekuci na plat)?

Najde se někdo, kdo by vyslyšel moji prosbu? Sháním půjčku peněz, 30000 Kč. ty bych chtěla využít na zaplacení dluhu z minulosti. Aby se konečně vše urovnalo a já na to mohla zapomenout. Mám exekuci na plat, ale s tím ne... .

Jméno:

Pavlína Kurková

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Půjčka jako investice do podnikání - Bez zástavy

Chystám se na investici do mého podnikání. Ovšem jednorázovou, na kterou momentálně nemám volné finanční prostředky, proto mě zajímají možnosti, jak by šla tato investice financovat z vaší strany. Poptávám tedy půjčku ve... .

Jméno:

Petr Nemeth

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Nutná půjčka ihned, kdo nabízí peníze bez registru?

Dobrý den. Jmenuji se Pavla Iva Brandejská, telefonní číslo mám 732187555 a v případě nutnosti můžete psát na pavlabrandejska@email.cz. Nutně potřebuji peníze ihned, minimálně 6000 Kč, ale v ideálním případě až 20000 Kč.... .

Jméno:

Pavla Iva Brandejská

Částka:

6000 Kč - 20000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Hledám poctivého soukromého věřitele - Půjčka 1200000 Kč

Hledám investora, poctivého soukromého věřitele, který poskytne půjčku cca 1200000 Kč (jeden milion dvě sta tisíc korun). Kterou žádám na využití k podnikání. Mám kompletně vypracovaný projekt, kalkulaci výdajů i příjmů,... .

Jméno:

Daniel Kalina

Částka:

cca 1200000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace