500 000 Kč nebankovní půjčka od soukromé osoby/investora

Hledám soukromou osobu nebo soukromého investora, který by poskytl své vlastní finance formou nebankovní soukromé půjčky - ve výši 500 000 Kč. A tím by mi tento investor nebo osoba pomohla z mého finančního problému. Jsem zaměstnán na dobu neurčitou a na pracovišti jsem již přes 20 roků. Mám velmi stabilní práci a i výdělek, na splácení tedy mám a nebude mi činit žádný problém poctivě a pravidelně posílat splátky. Přiznávám, svou vinou jsem se dostal do problémů. A teď nestačím splácet. Je toho na mě příliš, ale nechci to nechat zajít dál. Tím chci říci, že poskytnuté peníze budou z veliké části použity na vyplacení nevýhodných půjček. jelikož již mám dluhy, tak mám problém sehnat další půjčku (natož 500 000 Kč). Proto sháním přednostně soukromé osoby a soukromé investory, kteří vyplácí nebankovní půjčky ze své vlastní kapsy. Splácet můžu 7000 Kč měsíčně a jsem rozhodnutý za zapůjčení platit 15 roků tuto částku. V případě poskytnutí financi do 24 hodin přidávám 1 rok splátek navíc. Jsem tedy připraven přeplatit a nečiní mi to problém, při poctivém a rychlém jednání není na překážku ani vyšší RPSN/úroková sazba/přeplacení. Jsem v registrech, proto sháním soukromou osobu nebo investora. Při předčasném splacením bude vždy zaplacená celá cílová částka. Nemovitost bohužel nevlastním. Prosím soukromé osoby, které berou různé poplatky a zálohy, své nabídky ani nepište. Už jsem se napálil a takových nabídek mám spoustu. Než poslat někomu 2000 Kč na konto za nic, to raději 10000 Kč přeplatí na úrocích. Poctivost a rychlost mají přednost před výší úroků. Pokud se najde doopravdy někdo, kdo chce pomoci druhému a může poskytnout 500 000 Kč, ať se mi ozve na můj e-mail se svou nabídkou. Už si nevím prostě rady a chci konečně začít žít. Nevím, jestli se opravdu najde soukromý investor, který by mi dal nebankovní půjčku 500 000 Kč, ale nezbývá mi než doufat. Mockrát děkuji za přečtení tohoto inzerátu.

Jméno žadatele:

neuvedeno

Email žadatele:

1804gyuri@gmail.com

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

500 000 Kč

Kraj - Bydliště

Moravskoslezský kraj

Město - Bydliště

Opava

Datum vložení inzerátu: 27.4.2015

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

50 000 Kč nebankovní půjčka v exekuci a v registru!

Prosím, najde se někdo, kdo půjčí 50 000 Kč v exekuci a v registru? Zkoušela jsem všechny možnosti, na které jsem na internetu narazila a nic. Už pomalu přestávám věřit, že existuje někdo, kdo opravdu půjčí 50 000 Kč pok... .

Jméno:

Jarmila Pavlíková

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

27.4.2015

Nebankovní půjčka bez doložení příjmu - až 250 000 Kč

Na přání inzerenta byly z inzerátu smazány všechny osobní informace. Vyberte si výše jiný inzerát. Dobrý den, potřebuji najít nebankovní půjčku, kterou by bylo možné schválit i bez doložení příjmu. Její výše by mě... .

Jméno:

smazáno

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.4.2015

Kdo půjčí soukromě 100 000 Kč bez poplatku a bez registru

Najde se někdo seriózní a poctivý, kdo by mi mohl pomoc a půjčit 100 000 Kč? Vyžaduji čestné jednání bez podvodů - bez poplatků. Nejsem schopná Vám dávat peníze za nic a nikomu nic takové nevyplácím. Prosím nepište si př... .

Jméno:

Veronika

Částka:

100 000

Datum zveřejnění:

27.4.2015

40 000 Kč - Rychlá nebankovní půjčka bez registru a bez příjmu

Dobrý den, hledám úvěr nebo rychlou nebankovní půjčku ve výši 40000 Kč. I když mám pravidelný měsíční příjem, představovala bych si produkt, který bude bez dokládání příjmu. Zároveň nechci ručit žádnou nemovitostí ani ji... .

Jméno:

Veronika Uhlířová

Částka:

40000

Datum zveřejnění:

27.4.2015

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace