Bezúčelová nebankovní hypotéka - Hypoteční úvěr na cokoliv

Dobrý den, má kolegyně je velmi dobrá ve zprostředkovávání nebankovních hypoték, úvěrů a půjček. V tomto oboru se pohybuje již více než 10 let. Za tu dobu zná, jak se vyvíjí trh, sleduje všechny aktuální nabídky a má mnoho kontaktů na soukromé osoby, ke kterým se jednotlivci nemají vůbec šanci dostat. Typicky se jedná o bohatší podnikatele, kteří příležitostně mají peníze na víc a jsou je ochotni za nějaký rozumný úrok půjčit. Veřejně ale tyto nabídky nedávají. Takže je to vše o kontaktech a zkušenostech. A právě po těch letech jich má kolegyně má více než dost. Může vám tak domluvit různé bezúčelové nebankovní hypotéky, půjčky bez zástav a registru a mnoho dalšího. Má toho opravdu hodně. Stačí si zde vybrat o co konkrétně máte zájem. Kliknout na to. Následně se vám zobrazí přesné podmínky a taky především kontaktní formulář. Mohu vám doporučit žádat přes internet. Je to zdarma - jak podání žádosti tak i její zpracování. Neplatíte žádné poplatky dopředu. Je celkem jedno, na co peníze žádáte. Dle mých zkušeností je rozptyl žádostí velmi široký. Od dovolených, koupí domu, splacení dluhů, nákupu elektroniky až po výdaje na domácnost. U bezúčelového produktu je to ale jedno, nikdo nekontroluje, jak se získaným obnosem naložíte. Peníze můžete dostat buď od nebankovní firmy nebo soukromé osoby. Ručení nemovitostí se vždy odvíjí od toho, o jak velké peníze máte zájem a od vaší bonity. Registry se nekontrolují a nikoho zde umístěné jména nezajímají. Příjmy se zpravidla dokládají jen do té míry, aby bylo zřejmé, že máte větší příjem, než budou splátky. Pokud bude například určena splátka na 5 000 Kč, měli byste mít příjem větší než cca 6000 Kč. U společné domácnosti se příjmy sčítají za všechny členy rodiny. Účel není důležitý. Zdroj příjmů není důležitý. Pokud se jedná přesně o to, co nyní hledáte, žádejte ihned. Vyberte si jeden z jejích produktů. A následně ji kontaktujte. Ona je velmi šikovná, dokáže zařídit spoustu věcí. Ještě jsem zapomněl zmínit, že pomáhá lidem po celé ČR. Děkuji za přečtení, hezký den

Jméno žadatele:

Pavel Sokola

Email žadatele:

sjednejte online

Telefon žadatele:

912345593

Požadovaná částka:

2 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Nymburk

Datum vložení inzerátu: 30.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Úvěr na auto, auto na splátky a (zpětný) leasing automobilů

Dobrý den, já sám nemohu peníze nabídnout. Ale mám jednu šikovnou kolegyňku, která vám s tím umí pomoci. Velmi dobře se vyzná v bankovním i nebankovním trhu. Má dokonalý přehled o aktuálních produktech a různých běžících... .

Jméno:

M. Andrýsek

Částka:

2 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

30.3.2013

Půjčka v nouzi, v insolvenci a v hotovosti ihned

Dobrý den, kdo mi půjčí 200 000 Kš ihned? Já beru mateřskou 11 000 Kč a k tomu mám ještě přídavky na syna 3 000 Kč. Můžu vám platit měsíčně asi 3 tisíce. Peníze potřebuji v hotovosti, jsme v nouzi! Hrozí nám, že přijdeme... .

Jméno:

Blanka Černá

Částka:

200000 Kč

Datum zveřejnění:

30.3.2013

Půjčka na kauci bytu, Ústecký kraj, Teplice

Dobrý den, právě se stěhuji a potřebuji uhradit kauci na nabyt na kterou nemám. Celkem se jedná o zálohu ve výši 10000 Kč. Jsem z Teplic a preferuji pokud to půjde vyřešit nějakým převodem mezi bankami. Bohužel nemám nic... .

Jméno:

Ladislava Halasová

Částka:

10000 Kč

Datum zveřejnění:

30.3.2013

Bankovní úvěr, bankovní hypotéka a bankovní půjčka

Zdravím vás, mám kolegyni, která vám může zařídit bankovní úvěr, bankovní hypotéku, bankovní půjčku...prostě všechno, co budete potřebovat. Jedná se jak se zástavou nemovitosti, tak i bez ní. Je hodně šikovná a pomohla t... .

Jméno:

Andrýsek

Částka:

2 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

30.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace