Finanční poradce - právní a finanční servis, půjčky, exekuce

Máte finanční problémy a chcete je konečně začít řešit? K tomu jistě potřebujete právní a finanční poradenství. A to vám můžeme poskytnout. Všem našim klientům poskytujeme služby finančního poradce. Níže si můžete vybrat z přehledu našich služeb. A rovnou žádat. Pokud se nacházíte v situaci, kdy vám může každou chvíli na dveře zaklepat exekutor, tak dokážeme poradit, jak vše odvrátit. A k žádné exekuci nedojde. Půjčíme a vyplatíme. Pokud již probíhá, tak dokážeme zastavit jeho kroky a zbavit vás problémů. Stejně tak řešíme i nemovitosti, na které jsou napsány nevýhodné závazky, dluhy nebo úvěry. vše zkonsolidujeme a refinancujeme. Umíme vám dát výhodnější podmínky a mnohem nižší měsíční splátky. Stačí si jen vybrat a požádat nás o naše služby. Žádejte ještě dnes, přes internet online. Pokud se potřebujete zbavit exekucí, jste u nás správně. Pokud potřebujete klasickou půjčku, můžeme vám posloužit. Poskytneme služby finančního poradce. Zachráníme vaši nemovitost před nemilosrdným osudem. Prvním krokem je, že nás požádáte. Následně pomocí finanční poradce vybereme jak z celé situace ven. A rovnou vám i dáme to pravé řešení. Nebo jen potřebujete půjčku? V tom případě i bez finančního poradce. Jen žádost a vyplacení. Vyřešíme Vaše finance, profesionální právní servis zajištěn. Vyberte si ještě dnes. Těšíme se na naši budoucí úspěšnou spolupráci. I když se naše hlavní sídlo nachází v Jeseníku, tak díky především internetu, dokážeme obsloužit klienty z celé ČR. Neváhejte a využijte nás.

Jméno žadatele:

Dudová

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

+420604276193

Požadovaná částka:

2 500 000 Kč

Kraj - Bydliště

Olomoucký kraj

Město - Bydliště

Jeseník

Datum vložení inzerátu: 14.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Potřebuji půjčit jsem ve finanční krizi

Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o půjčku 50 000 Kč. Dostal jsem se do krizové finanční krize. Momentálně je má finanční situace velmi špatná a nemohu si dovolit 50 000 Kč, proto prosím vás. Bylo by to prosím možné? De... .

Jméno:

Vlastimil Fojtík

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

14.5.2013

Půjčka na rekonstrukci domu - až 800 000 Kč

Dobrý den, sháním půjčku 800 000 Kč na vyplaceni stávajících dluhů a na rekonstrukci mého rodinného domu. Pracuji jako OSVČ a všechny mé příjmy pocházejí z tohoto zdroje. Mám 3 děti (malé). Mohu vám platit měsíční splátk... .

Jméno:

Imrich Šaliga

Částka:

800 000 Kč

Datum zveřejnění:

13.5.2013

Nebankovní půjčka ručení nemovitostí, ihned vyplacení

V naší nabídce máte mnoho produktů, naše půjčky jsou určeny pro všechny. Jedinou podmínkou je, aby jste byli schopni ručení nemovitostí. Musí se jednat o stavbu, která se nachází na území ČR. U všech našich klientů bez r... .

Jméno:

Jiří Bittman

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

13.5.2013

Potřebuju půjčit peníze 100 000 Kč, i s vysokým úrokem

Potřebuju půjčit peníze a to v celkové částce asi 100 000 Kč. V bance už mi nic nedají, protože mě našli v jakémsi jejich registru nebo co. Takže u banky ne. Ani pokud jste nějací zprostředkovatelé od bank. Musí to být m... .

Jméno:

Karel Galek

Částka:

100 000 Kč Kč

Datum zveřejnění:

13.5.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace