Jak získat peníze ihned? Nikdo mi nepůjčí - peníze na účet

Taky vám připadá, že není možné nikde získat peníze a nikdo vám nepůjčí? Tak jste u nás správně! Poskytujeme našim žadatelům peníze až do výše 100 000 Kč. Naše produkty se dělí do tří hlavních kategorií. V první jsou žádosti do 12 000 Kč. U těchto klientů nekontrolujeme registr, neověřujeme příjem či zaměstnání a ani nepožadujeme ručení. Stačí s námi jen sepsat smlouvu a peníze jsou vaše. Druhou možností jsou peníze do 50 000 Kč. V takovém případě již musíte doložit příjem. Je jedno, zda-li pobíráte pravidelný plat od zaměstnavatele, mateřskou dovolenou, sociální dávky nebo přídavky. Stačí jen ukázat kopii vašeho bankovního účtu, kde si můžeme ověřit, že budete mít na splácení nově poskytnuté půjčky (příjmy musí být vyšší než naše splátka). Třetí možností jsou peníze až do 100 000 Kč. V tomto případě je již každá žádost kontrolována posuzována našim obchodním zástupcem. Podmínky schválení nejsou vždy stejné, proto pošlete ihned vaši žádost a my vám rádi zdarma sdělíme, zda-li vám půjčíme a jaké podmínky budeme požadovat. Vyberte si zde jeden z druhů půjčky. Po kliknutí na odkaz se vám zobrazí maximální výše a měsíční splátka. Následně již stačí jen odeslat online formulář. My vás bezplatně informujeme o výsledku. Žádné peníze předem, žádné telefonování 900, žádné nabídky pojištění - my jen půjčujeme peníze. Nepodvádíme a jsme poctiví. Začněte zase naplno žít, bez závazků a bez dluhů! Dopřejte si vše, o čem jste vždy snili. Vraťte svůj život, i život vaší rodiny, opět do vyvážených kolejí. Vyberte si ještě dnes a žádejte. Nikdo vám nepůjčí? Máme pro Vás peníze ihned. David Kirš

Jméno žadatele:

David Kirš

Email žadatele:

musíte vybrat půjčku

Telefon žadatele:

musíte vybrat půjčku

Požadovaná částka:

100 000 Kč

Kraj - Bydliště

Kraj Vysočina

Město - Bydliště

Jihlava

Datum vložení inzerátu: 4.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na bydlení - Nový byt, stěhování, nájem a provize RK

Dobrý den, dostala jsem se do velice špatné finanční i životní situace. Kamarádi mi slíbili, že mi půjčí na nové bydlení. Což měla být provize pro RK (realitní kancelář), 2x vratná kauce nájmu a 1 nájem. Všechny peníze s... .

Jméno:

Hanušová Veronika

Částka:

35 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.3.2013

Potřebuji půjčku. Spěchá! Peníze 50 000 Kč Ihned

Dobrý den, potřebuji ještě dnes půjčku ve výši 50 000 Kč. Mám zájem o okamžité vyplacení na ruku v hotovosti, bez čekání na bankovní převody. Jsem zaměstnaná a mám se zaměstnavatelem podepsanou smlouvu na dobu neurčitou.... .

Jméno:

Kateřina

Částka:

50 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.3.2013

Nebankovní půjčky na zástavu nemovitosti - S ručením domem nebo bytem

Nabízíme půjčky a úvěry, které jsou určeny všem klientům, kteří potřebují rychle hotovost a vlastní vhodnou nemovitost k zástavě. U nás je nutno ručit nemovitostí, která má minimálně 80% cenu, o jakou zde žádáte. Pokud n... .

Jméno:

Renáta Skočková

Částka:

5 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.3.2013

Americká Nebankovní Hypotéka - Celá ČR, nejen Olomouc

Potřebujete peníze a banka Vám nechce půjčit, nevíte kudy kam, ale máte možnost ručit nemovitosti anebo družstevním bytem? Pak jste narazili na tu správnou nabídku. Můžeme vám zprostředkovat peníze až do maximální výše 1... .

Jméno:

Pavel Sokola

Částka:

10 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace