Kde Sehnat Peníze nebo kde vzít půjčku rychle, okamžitě a ihned

Nevíte kde sehnat peníze? Nebo půjčku? Ale to přeci není žádný problém přátelé. Jmenuji se Jiří Pavel a zabývám se tím, kde sehnat peníze nebo vzít půjčku. Pracuji pro tři nebankovní společnosti, takže se vždy můžu podívat nejen na jedny podmínky, ale na rovnou tři rozdílné podmínky poskytnutí peněz. Pokud mohu hovořit z mé praxe, tak jsem se ještě nikdy nesetkal s klientem, kterému bych nebyl schopný sehnat požadovaný obnos. Neříkám, že si každý ode mě půjčil. Někteří dostali lepší nabídku jinde, některým se nelíbil úrok - cca 10% lidí odmítne moji nabídku. Zbylým 90% jsou podmínky vyhovující a peníze berou. A já dokáži najít peníze pro 100% mých žadatelů. Zvolte si jen zde předběžně půjčku, o kterou byste měli zájem. Klikněte na ni a pošlete mi svůj kontakt přes formulář. Pokud se budu potřebovat na něco doptat, tak vám zavolám. Poté vám zavolám a řeknu, jak to dopadlo. Buď, že to bylo schváleno a domluvíme se na doručení požadovaných financí. Nebo vás informuji jen o předběžném schválení. Například jste vyplnili, že máte zaměstnání a berete plat nebo jste na pracovním úřadě a berete dávky. Já vás kontaktuji, sdělím, že vše bylo předběžně schváleno, ale musíte mi ještě poskytnout kopii vašeho bankovního účtu - že vám ty peníze skutečně chodí na účet. Registr kontrolován není. Příjem je požadovaný jen u velmi vysokých částek. Ručení a ručitel je na osobní domluvě. Peníze posíláme jak na účet, tak i osobně do ruky v hotovosti. Vyberte si zde požadovaný typ půjčky, klikněte a kontaktujte mě. Mgr. Jiří Pavel

Jméno žadatele:

Mgr. Jiří Pavel

Email žadatele:

zvol půjčku

Telefon žadatele:

zvol půjčku

Požadovaná částka:

500 000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Příbram

Datum vložení inzerátu: 28.2.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nemám Peníze - Co Dělat Když - Dám vám peníze ihned

Dobrý den přátelé. Plně vás chápu, jak se nejspíš zrovna cítíte. Nemáte peníze, nemáte práci, nemáte... . Zkrátka se vám ničeho nedostává, nic nemá cenu. Cítíte se vyčerpaní a pomalu zoufalí. Cokoliv uděláte, nemá žádný ... .

Jméno:

ing. Petr Hába

Částka:

80 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.2.2013

Kdo mi půjčí peníze když marodím a jsem v neschopnosti

Zdravím, kdo půjčí zaměstnané ženě když marodím a jsem v pracovní neschopnosti? Jsem již mnoho let zaměstnána a mám podepsánu dobrou smlouvu na neurčitou dobu trvání. Takže mám jistý a zaručený příjem, ze kterého vám můž... .

Jméno:

Helena Pěnkavová

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.2.2013

Kdo mi půjčí peníze když jsem na mateřské - Ihned

Dobrý den, kdo mi půjčí peníze, když jsem zrovna na mateřské dovolené se svým prvním dítětem? Poptávám 8000 Kč a velmi to spěchá. Mám čas jenom pár dnů. Můžeme se sejít i u nás doma, ukážete mi jak mám splácet, já podepí... .

Jméno:

Nikola

Částka:

8 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.2.2013

Jsem v registru a chci půjčku ihned na ruku 20 000 Kč

Byl jsem okraden mojí vlastní sestrou. A teď nemám vůbec, ale vůbec nic. Nemám už ani na jídlo. Ale budu mít z čeho splácet. Asi za patnáct dnů budu mít můj další příjem, kdy mi chodí podpora v nezaměstnanosti a z toho v... .

Jméno:

Ladislav Gaža

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.2.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace