Kdo půjčí 250 000 Kč - podvod Prolux, vyplacení exekuce

Stal jsem se obětí podvodných praktik firmy Prolux. Což odstartovalo moje finanční potíže. Již 4 roky splácím své závazky. Splatil jsem již 2 exekuce a 2 závazky jsem splatil splátkovým kalendářem. Nyní čelím poslední exekuci, jejímž vykonáním byl pověřen pan exekutor Vrána z Přerova. Jež na rozdíl od předchozích exekutorů nehodlá přistoupit na žádnou dohodu a hrozí exekucí majetku. Mám stálý příjem, jsem zaměstnán 5 let v nadnárodní firmě. Mohu vám doložit, že jsem řádně zaměstnaný a že pobírám plat. Poté, co jsem se již dostal sám z nejhoršího, tak potřebuji ještě pomoci v posledním kroku. Abych mohl opět začít volně žít. Hledám někoho, kdo půjčí na uhrazení poslední. Kdyby byla s panem exekutorem Vránou nějaká řeč, tak to doplatím sám bez vaší pomoci. Tato možnost se bohužel nenabízí. Děkuji i za případnou radu kam se obrátit s řešením mé finanční situace. Zdeněk Tůma

Jméno žadatele:

Zdenek Tůma

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

724495631

Požadovaná částka:

250000 Kč

Kraj - Bydliště

Liberecký kraj

Město - Bydliště

Liberec

Datum vložení inzerátu: 30.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčky s jistým a zaručeným schválením pro každého

Nabízíme vám půjčky s jistým a zaručeným schválením, které jsou vhodné pro každého, kdo splní naše jednoduché podmínky. Požadované peníze dostanete okamžitě po podepsání smlouvy, žádné zdržování a natahování. všechny fin... .

Jméno:

Soukromý investor

Částka:

3 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

30.5.2013

Platím vysoké splátky, potřebuji platit nízké, konsolidace

Dobrý den, mám více půjček, kde měsíčně platím celkem 14000 Kč. Tyto splátky jsou pro mě velmi vysoké a potřebuji je nějak snížit. Co nejdřív. Potřebovala bych platit méně, měsíčně bych mohla platit do 5000 - 6000 Kč. Ta... .

Jméno:

Jarmila Kohnová

Částka:

300 000 Kč

Datum zveřejnění:

30.5.2013

Potřebuji ihned půjčit 100 000 Kč, bez ručení a poplatku předem

Pracuji na plný úvazek jako státní zaměstnanec. Můj měsíční příjem z této pozice činí 18400 Kč. Jsem vdaná a mám 1 dítě, o které se starám. Potřebuji půjčit 100 000 Kč. Ale jenom bez ručení majetkem a taky bez toho, aby... .

Jméno:

Pavlína Hodlová

Částka:

100000 Kč

Datum zveřejnění:

30.5.2013

Potřebuji vyplatit exekuci, exekutor spěchá

Dostali jsme se do velice špatné finanční situace. Ta nás zavedla až tam, kde jsme teď. Jde o to, že potřebuji vyplatit exekuci, aby nám dal exekutor pokoj. U něj to nejde domluvit tak, aby jsme spláceli postupně. Proto ... .

Jméno:

Ivana Vejražková

Částka:

400 000 Kč

Datum zveřejnění:

30.5.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace