Kdo půjčí na exekuci bez zástavy a registru? Poctivá soukromá osoba

[NE podvodníci] Dobrý den, jmenuji se Renáta Zapletalová, jsem z Karviné. Moje telefonní číslo je 607203153 a můj email kolkova69@seznam.cz. Můžete se mi ozvat kdy budete chtít. Žádám sem poptávku na 190000 Kč, které využiji na exekuci - bez zástavy a bez registru. Dostala jsem se do velké finanční problematiky. Prosím o výpomoc. Jsem zaměstnaná 3 roky u firmy na dobu neurčitou. Mohla bych Vám zařídit potvrzení, pokud mi pošlete nějaký formulář. Můj měsíční příjem činí v rozmezí 13 000 Kč – 15 000 Kč. Taky bych to mohla potvrdit. Třeba výpisem? nebo pokud by to bylo třeba udělat nějak oficiálně, tak Vám to zařídím. Ale musíte mi poradit, jak na to. Já to nevím. Jsem vdaná a mám jedno dítě, které už delší dobu nebydlí s námi ve společné domácnosti. Takže mám výdaje na svoji domácnost. Měsíčně jsem schopná splácet 5 000 Kč, ale víc opravdu ne. Vlastním garáž, na kterou mám v zástavě na základě exekuce. takže tímto nevím jestli jde nějak ručit. Možná, že vy by jste se s nimi domluvili, vyplatili to a pak bych to měla tedy jako zástavu vůči Vám. Ale jinak žádný hodnotnější majetek nemám a nemůžu nic jiné nabídnout. Jiné dluhy taky nemám. Mám jenom tuto exekuci, kterou bych chtěla zaplatit. Ideálně nějakou poctivou soukromou osobou. Může to být i nějaký investor apod. Hlavně ale poctivě a co nejvíc rychle. Představu o úroku nemám žádnou, hlavně bych si přála zaplatit exekuci. To je můj hlavní cíl. Předem děkuji za včasné vyřízení mojí žádosti. Neposílejte mi nic, kde bych musela platit zálohu. Neposílejte mi ani kontakty na placené linky. Mám zájem jen o poctivé nabídky. Prosím, respektujte to. A pomozte mi vyřešit exekuci. S přátelským pozdravem, Zapletalová Renáta, V Albrechticích 15.5.2014.

Jméno žadatele:

Renáta Zapletalová

Email žadatele:

kolkova69@seznam.cz

Telefon žadatele:

607203153

Požadovaná částka:

190 000 Kč

Kraj - Bydliště

Moravskoslezský kraj

Město - Bydliště

Karviná

Datum vložení inzerátu: 15.5.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nejsme v registru, rychlá nebankovní půjčka s kontrolou registru!

Prosím, nenašel by se někdo, kdo by mi půjčil 160000 Kč na 1 rok a 3 měsíce? Potřebuji na nový začátek, abych se dostala z dluhů a mohla začít od nuly. Mám možná drobnou výhodou oproti ostatní, že nejsem v registru a moh... .

Jméno:

Iva Nedvědová

Částka:

160000 Kč

Datum zveřejnění:

14.5.2014

Půjčka na vybavení a zprovoznění vozidla taxi - 30 000 Kč

Dobrý den, potřeboval bych půjčku 30000 Kč na vybavení vozu taxi. Mé příjmy nejsou momentálně doložitelné, protože jezdím pro jednu společnost. Které platím pronájem vozu 1000 Kč na den, takže toto by šlo doložit. Sehnal... .

Jméno:

Tomáš Horyna

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

8.5.2014

Krátkodobá půjčka 100 000 Kč, peníze ihned vrátím, jednorázově

Krátkodobě (maximálně 6 týdnů) potřebuji 100 000 Kč. Nabízím následně jednorázové splacení. Moje situace: Prodávám byt. Ten mám po rozvodu, jedná se o bývalé společné jmění manželů, ale všechno už je vyrovnáno. Cenu za b... .

Jméno:

Zbyněk Kožušník

Částka:

100000 Kč

Datum zveřejnění:

5.5.2014

Nebankovní půjčka na Svatbu (kdo nám půjčí peníze ihned?)

Dobrý den, naplánovali jsme s přítelkyni svatbu na 10.května. Počítali jsme všechny naše příjmy a vždycky jsme došli k tomu, že na to máme. Že si můžeme dovolit zaplatit všechny naše životní potřeby a že ještě budeme mít... .

Jméno:

Dominik Koudela

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

5.5.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace