Kdo půjčí na směnku peníze (50000 Kč), ale poctivě bez poplatku

Poptávám nabídky od poctivých lidí, kteří by mohli půjčit na směnku 50000 Kč. Ovšem bez poplatku předem a kontroly registru. Svým nezodpovědným přístupem k finančním transakcím před několika lety jsem se dostal do finančních problémů. A později mě to celé zavedlo až do registru dlužníků. Díky tomu mi dveře banky zůstávají uzavřeny a musím poptávat jen soukromé zdroje o financování mého problému. Jsem zaměstnán a můj čistý měsíční příjem činní cca 15 tisíc korun měsíčně. Děti již mám velké a zaopatřené. Díky tomu na ně nemám další výdaje. Jsem schopen měsíčně splácet cca 2 tisíce korun. A to vzhledem k tomu, že v současné době splácím cca 4 tisíce korun po každý měsíc. Bydlíme ve svém - rodinném domku. Důsledkem toho jsou nižší náklady na život a možnost splácení takové částky. Ale ručit jím nemůžeme. Dcera si brala hypotéku na byt v Praze a dům slouží jako zástava. Takže ji již nemůže uplatnit pro tuto žádost. Vzhledem k tomu, že bydlíme na vesnici (Bukvice u Jičína), naše výdaje jsou pouze na elektriku a plyn, vodu máme vlastní. Manželka je již v důchodu a má příjem cca 12 600 korun. Půjčku chci použít na umoření části dluhů, jednorázové zaplacení. Co se týká mé představy o výši úroku, nemám v současné době přehled v jaké výši se na trhu financí úroky pohybují. Ale jsem si samozřejmě vědom, že případný věřitel nese určitá rizika. A myslím, že jsem v pravidelných splátkách vrátit navíc cca 25 až 30 tisíc korun. Splácení nabízím poctivé a pravidelné. Nemám v úmyslu se dostat do velikých problémů a nechat si vzít majetek exekutorem. Budu plnit všechny dohodnuté podmínky. A klidně se mohou ozvat i lidé, kdo půjčí finance na směnku. Prosím Vás tímto o kladné posouzení mé žádosti a slibuji, že za projevenou důvěru se budu revanšovat pravidelnými splátkami. Pokud dodržíte mnou navržený splátkový kalendář, tak nebude v placení stát žádná překážka a vše se případnému poskytovateli vrátí tak, jak bylo mezi námi dohodnuto. jelikož já nabízím seriózní přístup, tak jej očekávám i od Vás. Tedy bez poplatku a prvotní splátky před poskytnutím peněz. Směnka není problém. S pozdravem, Václav Šafář, Bukvice 7, telefon 702464059, email safar.vasek@seznam.cz.

Jméno žadatele:

Václav Šafář

Email žadatele:

safar.vasek@seznam.cz

Telefon žadatele:

702464059

Požadovaná částka:

50000 Kč

Kraj - Bydliště

Královéhradecký kraj

Město - Bydliště

Jičín

Datum vložení inzerátu: 27.5.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na vyplacení dluhů po bývalé přítelkyni - kdo půjčí na exekuci

Dobrý den, potřebuji půjčku, kterou bych využil na vyplacení dluhů po mé bývalé přítelkyni. V roce 2005 jsem ručil své bývalé přítelkyni na půjčku 65000 Kč. Ale peníze jsem nijak nevyužíval, všechno to bylo po přítelkyni... .

Jméno:

Jiří

Částka:

220000 Kč

Datum zveřejnění:

19.5.2014

Kdo půjčí na exekuci bez zástavy a registru? Poctivá soukromá osoba

[NE podvodníci] Dobrý den, jmenuji se Renáta Zapletalová, jsem z Karviné. Moje telefonní číslo je 607203153 a můj email kolkova69@seznam.cz. Můžete se mi ozvat kdy budete chtít. Žádám sem poptávku na 190000 Kč, které vyu... .

Jméno:

Renáta Zapletalová

Částka:

190 000 Kč

Datum zveřejnění:

15.5.2014

Nejsme v registru, rychlá nebankovní půjčka s kontrolou registru!

Prosím, nenašel by se někdo, kdo by mi půjčil 160000 Kč na 1 rok a 3 měsíce? Potřebuji na nový začátek, abych se dostala z dluhů a mohla začít od nuly. Mám možná drobnou výhodou oproti ostatní, že nejsem v registru a moh... .

Jméno:

Iva Nedvědová

Částka:

160000 Kč

Datum zveřejnění:

14.5.2014

Půjčka na vybavení a zprovoznění vozidla taxi - 30 000 Kč

Dobrý den, potřeboval bych půjčku 30000 Kč na vybavení vozu taxi. Mé příjmy nejsou momentálně doložitelné, protože jezdím pro jednu společnost. Které platím pronájem vozu 1000 Kč na den, takže toto by šlo doložit. Sehnal... .

Jméno:

Tomáš Horyna

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

8.5.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace