Kdo půjčí OSVČ na Konsolidaci nebo snížení splátek

Hledám někoho, kdo půjčí i pro OSVČ peníze. Situace se má tak, že jsem měla více než čtvrt roku problémy s příjmem, kdy jsem více prodělávala než vydělávala. Tím jsem se dostala do finančního skluzu a momentálně by jsem to vše potřebovala vyřešit - formou vyplacení, konsolidace. A následného snížení splátek. OSVČ jsem již 4 roky. Mohu doložit daňová přiznání za předchozí období. Již nemám jinou možnost, než zde přes inzerci. Zkoušela jsem banky a nebankovní. Ale vzhledem k tomu, že nejsem zaměstnanec a vzhledem k mým příjmům a výši žádané částky jsem neuspěla. Jsem téměř 4 roky jako OSVČ a cca 4 měsíce jsem byla v mínusu, což mělo dopad na registry a na zpožděné splátky u bankovních společností a na zaplacení malých půjček od nebankovních společností. Potřebovala by jsem je vyplatit, konsolidovat do jedné a následně již platit jen jednu menší měsíční splátku. Situace se lepší a pokud by mi někdo soukromě nabídl pomoc, tak by se vyřešila zcela. Od příštího měsíce mám již vykázány příjmy (cca 80 000 Kč) a vzhledem k tomu, že se mi tato situace stala poprvé nepředpokládám, že by se měla opakovat. Za celou dobu podnikání, tj. 4 roky, jsem se nikdy do podobných problémů nedostala. Potřebuji snížit celkovou měsíční částku a splácet pouze jednu půjčku (nyní splácím 10 000 Kč měsíčně u bankovních spol.). Ano, jsem v registru (díky momentálním problémům). Ale nemám exekuci, ani nejsem v insolvenci. Ani neplánuji do ní vstoupit. Jsem schopná dluh doplatit mimořádnými splátkami rychleji než dle domluveného splátkového kalendáře. Uvítám možnost mimořádných splátek či navýšených měsíčních splátek. Můj průměrný měsíční příjem je 40 - 50 000 Kč měsíčně (jako OSVČ). Nevlastním nemovitost, takže bohužel nemohu nabídnout zástavu na nemovitosti. Předem děkuji za jakoukoliv nabídku, která by byla pro mě přijatelná a u které by jsem splnila všechny podmínky. Žádám o 800000 Kč s měsíční splátkou 6000 Kč. Celou sumu peněz bych použila na vyplacení bankovních úvěrů a nebankovních závazků. Na vyžádání vám mohu poskytnout má daňová přiznání příp. nahlédnutí do účetnictví. Prosím, kontaktujte mě na mrsblackova@seznam.cz nebo na 608077102. Jedná se mi zejména o snížení měsíčních splátek, to je hlavním důvodem, proč žádám o tuto konsolidaci. Děkuji za pochopení. Budu se těšit, s pozdravem Pavlína Vladyková.

Jméno žadatele:

Pavlína Vladyková

Email žadatele:

mrsblackova@seznam.cz

Telefon žadatele:

608077102

Požadovaná částka:

800000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihočeský kraj

Město - Bydliště

České Budějovice

Datum vložení inzerátu: 29.11.2016

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčte konsolidaci zaměstnanci ze státního sektoru 250 - 300 000 Kč

Dobrý den, podávám tento inzerát více-méně anonymně z pochopitelných důvodů. Pokud mě ovšem kontaktujte na uvedené adrese, tak vám ráda sdělím všechny osobní informace. Mám závazky (dluhy, půjčky), které pravidelně splác... .

Jméno:

Neuvedeno

Částka:

250000 - 300000

Datum zveřejnění:

21.11.2016

Koupíme váš dům, byt A umožníme vám bydlet bydlet v pronájmu

Dostali jste se do dluhů a je již zcela jisté, že o vaši nemovitost přijdete? A to buď v exekuci v nedobrovolné dražbě nebo v insolvenci? Nenechte si váš dům či byt vzít. Neprodleně nás kontaktujte! Okamžitě vykoupíme vá... .

Jméno:

Ing. Michal Zapletal

Částka:

neomezeně

Datum zveřejnění:

9.11.2016

Nebankovní konsolidace od soukromého investora 300.000,- Kč

Dobrý den. Mám několik (spíše více) bankovních i nebankovních půjček. Ale vzhledem k mé situaci, kdy jsem na mateřské dovolené, jsou na mě splátky již příliš vysoké. Z toho důvodu poptávám nabídku nebankovní konsolidace,... .

Jméno:

Karolina Vaculová

Částka:

300000

Datum zveřejnění:

8.11.2016

Úvěr / Půjčka / Hypotéka na bydlení v insolvenci

Poptávám půjčku, úvěr nebo hypotéku ve výši 1 600 000 Kč, kterou by jsem ráda použila na zajištění bydlení. Prosím zde seriozní osobu, která nám pomůže s bydlením tím způsobem, že za nás koupí dům do svého osobního vlast... .

Jméno:

Romana Almová

Částka:

1 600 000

Datum zveřejnění:

7.11.2016

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace