Kdo půjčuje OSVČ? (kontakt na soukromé investory/poskytovatele)

Dobrý den, hledám kontakty na soukromé investory nebo soukromé poskytovatele půjček, kteří jsou ochotni schválit a poskytnout peníze i pro OSVČ. Potřebuji velmi urgentně 300 tisíc korun. V září jsem odešla od manžela. Polovinu podnikání jsem dělala ve společné firmě s ním. Pět měsíců mi znemožňoval přepis této poloviny na mé jméno, takže veškerý příjem z této činnosti plynul jemu. Čímž mi vznikly finanční problémy, ze kterých se nyní snažím dostat právě touto žádostí. To mne dostalo a jiné věci co okolo mne podnikal do velkých finančních problémů. Jediné východisko vidím v půjčce pro OSVČ od soukromého investora nebo nebankovního poskytovatele. Nyní potřebuji urgentně půjčit částku 300 tisíc korun. Jsem OSVČ. Můj příjem nyní (po urovnání příjmů z firmy) dělá cca 10 000 Kč čistého. Od tohoto měsíce je na mne přepsaná i druhá část výdělku, ale první příjem bude až za dva měsíce. Budu tedy mít přibližně dvojnásobný příjem z činnosti OSVČ než doposud. Od té doby můj příjem bude dělat 20 000 - 24 000 měsíčně (obě dvě činnosti dohromady nyní pod jednou firmou, nad kterou již mám kontrolu). Nyní žiji ve společné domácnosti s přítelem, který je taktéž dlouhodobě zaměstnán a jeho příjem činí 20 tisíc korun měsíčně. Nemám tedy obavy z toho, že bych nemohla splácet. Budu mít dvojnásobný příjem oproti dnešnímu dni a mohu počítat s tím, že i můj přítel bude mít stabilní příjem. Poprosila bych tedy o kontakty na nebankovní investory nebi soukromé poskytovatele. Pokud jste to vy, tak mě prosím kontaktujte se svojí nabídkou. Půjčku 300 tisíc žádám částečně na splacení pohledávek a výdajů, které mi vznikly při odchodu od manžela. Což jsem schopna vysvětlit a dokladovat osobně. A dále na nákup vysokozdvižného vozíku k mojí práci. Ten jsem měla a splácela pravidelně, ani s jednou splátkou jsem se neopozdila. Avšak manžel mi vysokozdvižný vozík přesto odvezl, pouze proto, aby mi ztížil situaci. Nyní nemám ani vozík, ani splátky mi nevrátil. Toto budu řešit v majetkoprávním sporu, ale ten bohužel potrvá déle než potřebuji. Z těchto důvodů potřebuji 300 tisíc, abych mohla pokračovat v podnikání jako OSVČ. O splacení nemám žádné obavy. Žádné jiné dluhy nemám. Pouze se celá má situace zkomplikovala odchodem od manžela, který vše komplikoval a snažil se moji situaci ztížit jak jen mohl. Toto je prozatím všechno. Kontaktovat mne můžete buďto na mé adrese nebo telefonem: 603 515 339, nebo mailem: sarkaseverinova@seznam.cz. Případně mi můžete poslat i přímý kontakt na nebankovního poskytovatele nebo investora. Veškeré podmínky si dohodneme osobně a ráda vám sdělím více podrobností. Má situace je naléhavá a velmi spěchám!

Jméno žadatele:

Šárka Severinová

Email žadatele:

sarkaseverinova@seznam.cz

Telefon žadatele:

603515339

Požadovaná částka:

300000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Znojmo

Datum vložení inzerátu: 25.5.2016

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Kdo půjčí na koupi rodinného domu? (ne banky ani nebankovní firmy)

Hledáme poskytovatele půjček, který by nám mohl půjčit peníze na koupi rodinného domu. Poptáváme půjčku ve výši 3.000.000,- Kč. Za tyto peníze by jsme koupili rodinný dům, který užíváme v nájmu již dva roky. Odhad rodinn... .

Jméno:

Jaroslav Maša

Částka:

3 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

25.5.2016

130 000 Kč - Rychlá nebankovní půjčka bez Zástavy a Ručení

Poptávám rychlou nebankovní půjčku ve výši 130 000 Kč. Mám zaměstnání a tedy i z čeho splácet. Jsem zaměstnán u společnost OBI. Moje smlouva je uzavřena na dobu neurčitou a pracuji zde už 3 roky. Mohl bych to případně i ... .

Jméno:

Jaroslav Říha

Částka:

130 000 Kč

Datum zveřejnění:

8.7.2015

100000 Kč Půjčka pro důchodce - Soukromý investor, osoba

Chtěla bych poprosit o nabídku půjčky (100000 Kč) od soukromého investora nebo soukromé osoby pro důchodce. Měla jsem sjednánu půjčku, kterou jsem pravidelně splácela. Splátky byly vyšší, ale můj příjem byl odpovídající.... .

Jméno:

Jaroslava Frýdlová

Částka:

100000 Kč

Datum zveřejnění:

20.5.2015

Pro OSVČ - Nebankovní půjčka od soukromé osoby/investora

Obracím se se žádostí na seriozního soukromého investora nebo soukromou osobu s žádostí o nebankovní půjčku pro OSVČ. Obracím se na takové investory/osoby, které jsou ochotny půjčit částku 200 000 Kč - 300 000 Kč se spla... .

Jméno:

Katy

Částka:

200 000 - 300 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.4.2015

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace