Krátkodobá půjčka 100 000 Kč, peníze ihned vrátím, jednorázově

Krátkodobě (maximálně 6 týdnů) potřebuji 100 000 Kč. Nabízím následně jednorázové splacení. Moje situace: Prodávám byt. Ten mám po rozvodu, jedná se o bývalé společné jmění manželů, ale všechno už je vyrovnáno. Cenu za byt (1 350 000 Kč) očekávám do 1 měsíce. Dostanu peníze jednorázově. Já je ale potřebuji okamžitě. Musím zaplatit některé výlohy, zejména spojené se stěhováním. Ty potřebuji hradit nyní. Potřebuji tedy překlenout tuto krátkodobou časovou disproporci. Než dostanu peníze za byt. Následně Vám vše jednorázově vrátím, není třeba domlouvat splátkové kalendáře apod. Mám ještě i další závazky, které rovněž uhradím z ceny prodávaného bytu. V registru bohužel jsem. Můj příjem z realitní činnosti se nyní stabilizoval na cca 20000 Kč/měsíčně. Jde mi krátkodobou půjčku, kterou splatím jednorázově z mimořádného příjmu. Jsem ochoten splatit 110 000 Kč při době trvání půjčky 1 měsíc. Nepředpokládám, že bych musel dokládat nějaké příjmy, potvrzení z práce apod. Na vrácení budu mít. Zástavu ani ručitele. Taky ne placení zprostředkovatelé, kteří chtějí za svoje služby vyplatit provizi ještě před předáním peněz. Může se jednat i o soukromou osobu, která má teď něco našetřeno, neví co s penězi a nemá pro ně využití. Může je takto krátkodobě zhodnotit. Volejte na telefon 776057266 nebo mi napište na e-mail zkozusnik@mmreality.cz. Obratem všem odpovím. Jsem z Opavy. Zbyněk Kožušník.

Jméno žadatele:

Zbyněk Kožušník

Email žadatele:

zkozusnik@mmreality.cz

Telefon žadatele:

776057266

Požadovaná částka:

100000 Kč

Kraj - Bydliště

Moravskoslezský kraj

Město - Bydliště

Opava

Datum vložení inzerátu: 5.5.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nebankovní půjčka na Svatbu (kdo nám půjčí peníze ihned?)

Dobrý den, naplánovali jsme s přítelkyni svatbu na 10.května. Počítali jsme všechny naše příjmy a vždycky jsme došli k tomu, že na to máme. Že si můžeme dovolit zaplatit všechny naše životní potřeby a že ještě budeme mít... .

Jméno:

Dominik Koudela

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

5.5.2014

StartUp - Investor (úvěr či půjčka) nebo celá Investice

Sháním solidního investora nebo úvěr na StarUp. Ale bez zástavy nemovitosti. Vzhledem k podvodům, které se vyskytují v nebankovním sektoru, neplatím žádné poplatky předem ani za převod! Vše vyžaduji zdarma. Můžete pomoc?... .

Jméno:

Jiří Šimek

Částka:

600000 Kč

Datum zveřejnění:

5.5.2014

Finská půjčka bez poplatku, peníze ihned!

Kontaktní informace smazány. Prosím, vyberte si níže jinou nabídku z inzerce půjček. Dobrý den, působím jako zprostředkovatel který Vám může zajistit požadovaný finanční obnos. Nabízím Vám produkt, který je znám p... .

Jméno:

smazáno

Částka:

25 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.5.2014

Půjčka na vyplacení menších půjček - Splácet jen jednu

Poptávám půjčku na vyplacení menších půjček, zhruba ve výši 140 000 Kč. A z části jako konsolidační úvěr na vyplacení nízké exekuce. Tam se jedná o zhruba 15 000 Kč - kdy 4500 Kč je již uhrazeno. A zčásti na rozvoj podni... .

Jméno:

Dominik Mašek

Částka:

150 000 Kč

Datum zveřejnění:

30.4.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace