Mám exekuci, potřebuji půjčku oddlužení a peníze

Dobrý den, dostala sem se potíží s bydlením. Vše díky sestře i mým finančním problémům. Potřebovala bych okamžitě půjčit 50000 Kč. Nejlíp ještě dnes nebo zítra. Mám veliký problém s mým bydlení a mohlo by mi případně hrozit i vystěhování. Proto ty peníze na toto potřebuji. Mám exekuci na můj důchod. A to ve výši 1135 Kč. Exekuce na mě byla dána kvůli Home Credit a.s. Jsem si vypůjčila nějaké peníze, ale splátky byly moc vysoké. A taky úroky nebyly moc dobré. A já jsem to nebyla schopná splácet. A teď mi kvůli tomu dali exekuci a strhávají mi to z peněz, které bych měla dostávat od státu. Nikde mi už nepůjčí. Protože jsem v registru, nemám vám čím ručit, nemám zástavu a navíc teď ještě ta exekuce. Pokud by jsme se ale domluvili na nějaké dobré a nízké splátce, tak to zvládnu splácet. jen potřebuji tu šanci. Možná se najde nějaká soukromá osoba nebo nebankovní poskytovatel? Prosím o velmi rychlé nabídky, spěchám. Zavolejte mi moc prosím na 702512532 nebo mi napište na můj email u seznamu. Bydlím v Karviné. Děkuji, Anna Kolečníková

Jméno žadatele:

Anna Kolečníková

Email žadatele:

anna.kolecnikova

Telefon žadatele:

702512532

Požadovaná částka:

50000 Kč

Kraj - Bydliště

Moravskoslezský kraj

Město - Bydliště

Karviná

Datum vložení inzerátu: 16.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlá půjčka Brno na občanský průkaz (občanku, OP)

Jako nebankovní poskytovatelé vám nabízíme hotovostní půjčky jen pro Brno. Peníze vám dáme na ruku v hotovosti. Pokud máte zájem, pošlete nám přes internet požadavek o některou z našich půjček a domluvíme si s vámi osobn... .

Jméno:

Petra Široká

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

15.4.2013

Půjčka 15000 Kč ihned na účet bez poplatku a registru

Dobrý den, měla bych po vás zájem o půjčku 15000 Kč, která by byla vyplacena ihned na účet. Musí být bez registru a ne od banky. Taky bohužel nemám peníze na to, abych vám mohla poslat poplatek předem. jenom bez poplatku... .

Jméno:

Pavlína Říhová

Částka:

15000 Kč

Datum zveřejnění:

15.4.2013

Férová půjčka, 6% úrok, až 1 000 000 Kč

Jako jediní poskytovatelé nebankovních produktů přinášíme skutečně férovou půjčku. Konečně! žádné poplatky ani posílání peněz dopředu. Nepožadujeme volání na 900. Nemusíte s námi uzavřít pojištění předem. A především jso... .

Jméno:

Vladimíra Fialová

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

14.4.2013

Půjčky zdarma bez placení a posílání peněz předem

Máme nebankovní půjčky pro všechny. Pro podnikatele do 300 000 Kč, pro zaměstnance a důchodce do 100 000 Kč. vše je zdarma. Nikdy neplatíte ani nám neposíláte nic za zprostředkování. Dále i bez ručitele a bez zástavy - n... .

Jméno:

Naďa Burianová

Částka:

300 000 Kč

Datum zveřejnění:

14.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace