Půjčka pro OSVČ bez registru ihned - 80 000 Kč

Dobrý den, živím se jako OSVČ (osoba samostatně výdělečně činná, živnostník). Je mi 46 let a jsem ženatý, máme společný majetek. Mé měsíční příjmy jsou dostatečně vysoké, přibližně 39 000 Kč každý měsíc, stabilní již po dostatečně dlouhou dobu. Potřebuji zaplatit za nějaké nákupy, ale nemám v současnosti úspory. Proto si chci nyní půjčit, okamžitě vše zaplatit a poté vám vše splácet. Hledám někoho, kdo mi může poskytnout 80 000 Kč. Z mých příjmů jsem schopen splácet cca 10 000 Kč. Splatnost si představuji okolo 1 roku. Úroky 20% až 25%, zároveň ale respektuji i vaše podmínky a vaše návrhy. Nemohu doložit potvrzení od zaměstnavatele (jsem OSVČ), ale mohu doložit, kolik mi pravidelně chodí na bankovní účet. Bohužel jsem veden v bankovním registru a v bance jsem neuspěl. Proto žádá soukromou osobu nebo společnost o půjčku bez registru. Kontaktovat mě můžete na telefonu 776760705 nebo mi vaše nabídky poslat na pavelskalnik15@gmail.com. Jsem k dispozici po celý den. Jsem z Prahy, preferuji peníze na bankovní účet. Co nejrychlejší vyřešení s minimem papírování. Děkuji, Pavel Skalník

Jméno žadatele:

Pavel Skalník

Email žadatele:

pavelskalnik15@gmail.com

Telefon žadatele:

776760705

Požadovaná částka:

80 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 7

Datum vložení inzerátu: 5.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Jak získat peníze ihned? Nikdo mi nepůjčí - peníze na účet

Taky vám připadá, že není možné nikde získat peníze a nikdo vám nepůjčí? Tak jste u nás správně! Poskytujeme našim žadatelům peníze až do výše 100 000 Kč. Naše produkty se dělí do tří hlavních kategorií. V první jsou žád... .

Jméno:

David Kirš

Částka:

100 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.3.2013

Půjčka na bydlení - Nový byt, stěhování, nájem a provize RK

Dobrý den, dostala jsem se do velice špatné finanční i životní situace. Kamarádi mi slíbili, že mi půjčí na nové bydlení. Což měla být provize pro RK (realitní kancelář), 2x vratná kauce nájmu a 1 nájem. Všechny peníze s... .

Jméno:

Hanušová Veronika

Částka:

35 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.3.2013

Potřebuji půjčku. Spěchá! Peníze 50 000 Kč Ihned

Dobrý den, potřebuji ještě dnes půjčku ve výši 50 000 Kč. Mám zájem o okamžité vyplacení na ruku v hotovosti, bez čekání na bankovní převody. Jsem zaměstnaná a mám se zaměstnavatelem podepsanou smlouvu na dobu neurčitou.... .

Jméno:

Kateřina

Částka:

50 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.3.2013

Nebankovní půjčky na zástavu nemovitosti - S ručením domem nebo bytem

Nabízíme půjčky a úvěry, které jsou určeny všem klientům, kteří potřebují rychle hotovost a vlastní vhodnou nemovitost k zástavě. U nás je nutno ručit nemovitostí, která má minimálně 80% cenu, o jakou zde žádáte. Pokud n... .

Jméno:

Renáta Skočková

Částka:

5 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace