Nebankovní Hypotéka na Koupi Nemovitosti

Nabízíme vám výhodnou úrokovou sazbu a okamžité jednání + vyřízení. Poskytujeme nebankovní hypotéku na koupi nemovitosti. Můžete si za ni koupit rodinný dům, bytovou jednotku, podnikatelský objekt, rekreační objekt, hotel, penzion, stavební pozemek... . Zkrátka cokoliv, co souvisí s bydlením. Velikou, ale opravdu velikou výhodou je, že nemusíte ručit. Nemusíte mít sami žádný majetek a stejně vám půjčíme. Budete nám ručit nově kupovanou budovou/pozemkem. Jedna z našich největších předností! Ručení nemovitostí znamená, že pokud nebude některý z našich klientů splácet, tak nám zůstane jen jeho nově koupený dům nebo byt. Neposíláme exekutora na žádný váš další majetek nebo k vaší rodině. Protože nejsme banka, tak ani nepožadujeme čistý registr dlužníků. Vaše příjmy nemusejí pocházet ze zaměstnání. Může se jednat například o příjmy z OSVČ nebo sociální dívky v nezaměstnanosti. Nemáme žádné limity, kolik musíte mít peněz. Musíte mít jen takové finance, aby jste byli schopni mít na měsíční splátku. Nemusíte s vašim zaměstnavatel ani jinou osobou vypisovat potvrzení o příjmech. Stačí nám pouhá kopie vyúčtování z účtu, kde bude vše jasně vidět - jaký máte příjem. Vše řešíme okamžitě a máme zkušený tým právníků, kteří vám pomohou vše vyřešit, pomoci vám jak při koupi, tak i při podpisu naší nebankovní hypotéky. Vyberte si zde typ, klikněte a kontaktujte nás. Budeme se velmi těšit na spolupráci při plnění vašich snů o novém bydlení. Naše sídlo je v Mělníku, ale soustřeďujeme se na celou ČR. Nejen Mělník. Kontaktujte nás ihned. Děkujeme.

Jméno žadatele:

Hypoteční a.s.

Email žadatele:

vyberte zde typ

Telefon žadatele:

vyberte zde typ

Požadovaná částka:

3 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 3

Datum vložení inzerátu: 1.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nebankovní Leasing Automobilů na Auto - Ihned Ještě Dnes

Dobrý den, jmenuji se Vlasta Kašík a nabízím nebankovní leasing na automobily až do výše 600 000 Kč. Pro neznalé, jedná se v podstatě o klasickou nebankovní půjčku (leasing), kde nám ručíte automobilem. Ten ovšem můžete ... .

Jméno:

Vlasta Kašík

Částka:

600 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.3.2013

Půjčka pro miminko, na výbavu, pro těhotnou ženu

Dobrý den, potřebovala bych rychle půjčit peníze okolo 30 000 Kč. Mám pár dní před porodem a brzy budu mladá maminka na mateřské dovolené. S penězi jsem vždy vycházela přesně. Sice mi nikdy skoro nic nezůstalo, ale nikdy... .

Jméno:

Radka Juřičková

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.3.2013

Kde Sehnat Peníze nebo kde vzít půjčku rychle, okamžitě a ihned

Nevíte kde sehnat peníze? Nebo půjčku? Ale to přeci není žádný problém přátelé. Jmenuji se Jiří Pavel a zabývám se tím, kde sehnat peníze nebo vzít půjčku. Pracuji pro tři nebankovní společnosti, takže se vždy můžu podív... .

Jméno:

Mgr. Jiří Pavel

Částka:

500 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.2.2013

Nemám Peníze - Co Dělat Když - Dám vám peníze ihned

Dobrý den přátelé. Plně vás chápu, jak se nejspíš zrovna cítíte. Nemáte peníze, nemáte práci, nemáte... . Zkrátka se vám ničeho nedostává, nic nemá cenu. Cítíte se vyčerpaní a pomalu zoufalí. Cokoliv uděláte, nemá žádný ... .

Jméno:

ing. Petr Hába

Částka:

80 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.2.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace