Nebankovní hypotéka s úrokem od 5% ročně, lepší než banka

Hypotéky, to je naše. Dáváme peníze bez nahlížení do registrů. Pokud již máte zápis, tak nám nemusíte vysvětlovat jeho důvod. Dáváme hypotéky vhodné i k vyplacení exekuce nebo konsolidaci více vašich půjček. Se stejnými podmínky, jaké nabízí banka. takže dostanete finanční prostředky za podmínek jako u banky, ale bez registru. Poskytujeme financování v rozmezí 50 - 70% z odhadu. Pokud máte byt za 1 milion korun, dáme vám 700 tisíc ihned. Splatnost si můžete nastavit na 1 až 30 let. Nyní i s výhodným úrokem od 3% ročně. Vše se odvíjí dle bonity žadatele. Vyberte si u nás o co máte zájem a požádejte nás přes internet. Předčasné splacení nebankovní hypotéky je zdarma. Čestné a upřímné jednání bez podvodů. nebudeme chtít zaplatit před poskytnutím a schválením. Bez poplatků. Odhad vaší nemovitosti je bezplatný, vše je na naše náklady. Schválení do 24 hodin (při žádosti přes internet). Stačí pak jen mailem zaslat na několik fotek nemovitosti. Takže pokud máte jakékoliv dotazy, vyplňte nezávaznou žádost na našem webu. Žádejte přes internet. Budeme se těšit na naši vzájemnou spolupráci, která bude jistě k prospěchu obou stran. Jakub Hladký

Jméno žadatele:

Jakub Hladký

Email žadatele:

nezadán

Telefon žadatele:

773066177

Požadovaná částka:

10 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 1

Datum vložení inzerátu: 10.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka bez účelu na všechno bez omezení použití

Jsem zaměstnán na dobu neurčitou a mám slušnou a stabilní práci. Mám dvě malé děti, ale bohužel také z prvního manželství nějaké dluhy. Ty se mi momentálně strhávají z platu. Jelikož jsem v bankovním registru, tak mi ban... .

Jméno:

Roman Burda

Částka:

70000 Kč

Datum zveřejnění:

9.4.2013

Půjčka na zaplacení dluhu bez registru ihned

Dobrý den, potřebuji ihned splatit dlužnou částku a dorovnat účty. Na peníze velmi spěchám. Žádám o 20000 Kč co nejdříve na můj bankovní účet. Můžu vám podepsat směnku nebo smlouvu. Bez ručení a ručitele. Taky nemám nic ... .

Jméno:

Miroslav Šulo

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

9.4.2013

Půjčka na vyplacení exekuce ihned bey registru

Dobrý den, potřebuji nutně půjčit 50000 Kč za účelem vyplacení exekuce. Mám už jen krátkou dobu a nemohu čekat. Prosím pomozte mi někdo. Hlavně rychle. Jsem vedena v registru. Nemohu vám oproti penězům ničím ručit. Splác... .

Jméno:

Jana V.

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

9.4.2013

Akutní půjčka ve špatné finanční situaci 20000 Kč

Dobrý den, pracuji již 18 let na stejném místě. Mám zaručený příjem i práci. Řádně podepsanou smlouvu na dobu neurčitou. Jsem vdaná, ale děti nemám. K mé smůle jsem vedena v registru. A tudíž žádnou půjčku od banky nedos... .

Jméno:

Zdeňka Matoušová

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

8.4.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace