Nebankovní Leasing Automobilů na Auto - Ihned Ještě Dnes

Dobrý den, jmenuji se Vlasta Kašík a nabízím nebankovní leasing na automobily až do výše 600 000 Kč. Pro neznalé, jedná se v podstatě o klasickou nebankovní půjčku (leasing), kde nám ručíte automobilem. Ten ovšem můžete využívat již o samotného počátku. Takže nemusíte dlouhé roky šetřit a utrácet za jinou dopravu. Jednoduše si u mě půjčte a kupte si auto ihned. Tyto peníze jsou poskytovány jak úplně nové auta, tak i na ty použitá z autobazaru. Není pro nás problém zafinancovat jakékoliv vozidlo. Vyberte si zde ten pravý typ pro vás - a klikněte na půjčku. Na podstránce se vám zobrazí nejen podmínky, ale především i kontaktní formulář. Ten prosím vyplňte a odešlete. Ihned jak vaši žádost obdržíme, tak ji schvalujeme. Jak to dopadlo vám zavoláme na naše náklady. A pak se osobně sejdeme, kde vám vysvětlíme co a jak - smlouvy, které píšou právníci jsou někdy nesrozumitelné. Proto preferujeme, když se můžeme někde setkat, projít kompletně podmínky a všechno si vysvětlit. Naše měsíční splátky patří k jedněm z nejnižších na českém trhu. Rozkládáme je do mnoha měsíců a můžete splácet již od 2000 Kč/měsíc! Jelikož jsme nebankovní, tak nemáme přístup k bankovnímu registru - můžete tedy mít i zápis. Nemusíte mít žádný majetek - ručíte nám vašim novým autem. Vše řešíme maximálně rychle. Vyberte si zde druh a kontaktujte mě. Již zítra můžeme mít vyřízené veškeré podklady. Těším se na budoucí spolupráci, Vlasta Kašík

Jméno žadatele:

Vlasta Kašík

Email žadatele:

zvol zde leasing

Telefon žadatele:

zvol zde leasing

Požadovaná částka:

600 000 Kč

Kraj - Bydliště

Liberecký kraj

Město - Bydliště

Jablonec nad Nisou

Datum vložení inzerátu: 1.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka pro miminko, na výbavu, pro těhotnou ženu

Dobrý den, potřebovala bych rychle půjčit peníze okolo 30 000 Kč. Mám pár dní před porodem a brzy budu mladá maminka na mateřské dovolené. S penězi jsem vždy vycházela přesně. Sice mi nikdy skoro nic nezůstalo, ale nikdy... .

Jméno:

Radka Juřičková

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.3.2013

Kde Sehnat Peníze nebo kde vzít půjčku rychle, okamžitě a ihned

Nevíte kde sehnat peníze? Nebo půjčku? Ale to přeci není žádný problém přátelé. Jmenuji se Jiří Pavel a zabývám se tím, kde sehnat peníze nebo vzít půjčku. Pracuji pro tři nebankovní společnosti, takže se vždy můžu podív... .

Jméno:

Mgr. Jiří Pavel

Částka:

500 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.2.2013

Nemám Peníze - Co Dělat Když - Dám vám peníze ihned

Dobrý den přátelé. Plně vás chápu, jak se nejspíš zrovna cítíte. Nemáte peníze, nemáte práci, nemáte... . Zkrátka se vám ničeho nedostává, nic nemá cenu. Cítíte se vyčerpaní a pomalu zoufalí. Cokoliv uděláte, nemá žádný ... .

Jméno:

ing. Petr Hába

Částka:

80 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.2.2013

Kdo mi půjčí peníze když marodím a jsem v neschopnosti

Zdravím, kdo půjčí zaměstnané ženě když marodím a jsem v pracovní neschopnosti? Jsem již mnoho let zaměstnána a mám podepsánu dobrou smlouvu na neurčitou dobu trvání. Takže mám jistý a zaručený příjem, ze kterého vám můž... .

Jméno:

Helena Pěnkavová

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.2.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace