Nebankovní půjčka na insolvenci - bez poplatku a bez registru

Poptávám nebankovní půjčku na zaplacení insolvence a to sice tak, že to bude bez poplatku předem a bez registru. Jsem zaměstnán a mám měsíční plat, který je okolo 25 000 Kč. tedy dostatečný na případné splátky. Ale jsem zapsaný v bankovním registru, takže bankovní úředníci mě neschválí. Mám vlastní dům na hypotéku na něj. Poptávám půjčení 300 000 Kč, které bych použil na splacení všeho včetně insolvence. Chtěl bych splatit celou insolvenci a zbývající dluhy. A začít žít normálně, abych měl zase klidné spaní a žádné finanční problémy. Úrok nevím, ale vrátil bych více podle osobní domluvy. Můžete navrhnout a snad se nějak rozumně dohodneme ke spokojenosti obou stran. Ostatní podmínky očekávám na emailu, kam mi to můžete nabídnout (nikita-11@centrum.cz). Podpis je možný v Kroměříži (a to i u notáře). Jsem slušný a poctivý člověk, takže se zaručím na smlouvě a nechám potvrdit všechny mé doklady totožnosti. Zálohy předem pochopitelně nehradím (důvěřoval jsem a naběhl jsem si). Toto už nehodlám znovu prožít. Prosím o pomoc, z životního minima při insolvenci se žít nedá. A to navíc s hypotékou a placením energií atd. Toto prostě už nejde takto dál a potřebuji se z toho dostat. Děkuji všem za jakoukoli odpověď. E-mail: nikita-11@centrum.cz, telefonní číslo: 604570083. Musí to být ale bez poplatku a bez registru. Děkuji, Filip Štambera, 604570083, nikita-11@centrum.cz, Kroměříž.

Jméno žadatele:

Filip Štambera

Email žadatele:

nikita-11@centrum.cz

Telefon žadatele:

604570083

Požadovaná částka:

300000 Kč

Kraj - Bydliště

Zlínský kraj

Město - Bydliště

Kroměříž

Datum vložení inzerátu: 25.3.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na splacení dluhů bez ručení nemovitostí

Dostal jsem se momentální platební neschopnosti, kdy nezvládám platit každý týden splátky - resp. brzy již nebudu. Proto hledám půjčku na splácení dluhů, ale bez ručení nemovitostí. Mám několik dluhů. Mám zastavený dům k... .

Jméno:

Miroslav Marada

Částka:

250000 Kč

Datum zveřejnění:

23.3.2014

Rychlá požička pro Slováky (Slovenský občan s prechodným pobytom v ČR)

Dobrý den, volám sa Filip Klačko a som zo Slovenska. V ČR som už 5 mesiac a pracujem ako pracovník v bezpečnostnej firme. Mam zmluvu na dobu určitu a to na jeden rok. Moj mesiační príjem je cca 13000 tisíc. Som slobodný ... .

Jméno:

Filip Klačko

Částka:

4000 Kč

Datum zveřejnění:

18.3.2014

Peníze ihned na účet bez 1 Kč (a BEZ podvodu)

Nabízející chtěl odstranit telefon a email. Níže jsou k dispozici jiné (podobné) inzeráty. Nabízím tyto bleskové peníze ihned na účet a nemusíte posílat nic předem. Ani 1 Kč předem na účet. Mé finance jsou určeny ... .

Jméno:

smazáno

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

9.3.2014

Půjčka pro začínající podnikatele - bez daňového přiznání

Poptávám půjčku pro začínající podnikatele, kde není vyžadováno doložení daňového přiznání. Potřebuji na rozjezd podnikání 450000 Kč. Jsem začínající podnikatel, s dobrým nápadem, bohužel minimálním vlastním kapitálem. M... .

Jméno:

Jaroslav Polák

Částka:

450000 Kč

Datum zveřejnění:

6.3.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace