Nebankovní půjčka ručení nemovitostí, ihned vyplacení

V naší nabídce máte mnoho produktů, naše půjčky jsou určeny pro všechny. Jedinou podmínkou je, aby jste byli schopni ručení nemovitostí. Musí se jednat o stavbu, která se nachází na území ČR. U všech našich klientů bez rozdílu neprověřujeme jejich registry, nejsme banka, která toto vyžaduje. U nás i ten zmíněný případný zápis vůbec ničemu nevadí. Podobně nás nijak zvlášť ani nezajímají vaše příjmy, nemusíte je vůbec dokazovat. Ale je zde ručení nemovitostí. To přináší do celé transakce jediný mezikrok navíc - je nutné odhadnout, jakou cenu má váš dům nebo byt. Odhad nemovitosti neplatíte, je zcela bezplatný. Nevyžadujeme po vás tak platbu předem za úkony spojené s vyřízením. Peníze s ručením je u nás možné získat bez prokazování použití finančních prostředků. Tedy se jedná o zcela bez-účelový úvěr, kdy peníze mohou posloužit k libovolnému účelu. Stejně tak je můžete využít i k vyplacení exekucí a vyhnutí se tomuto nešťastnému konci. Vyplatíme za vás i jiná omezení na nemovitosti. Například minulé závazky nebo dluhy, které vznikly v minulosti a vy je nejste schopni jednorázově splatit. Doba vyřízení se pohybuje maximálně do 7 dnů. Náš roční úrok začíná již od 7%. Vyberte si ihned naši půjčku a druh, na co ji chcete použít. A sjednejte si ji ještě dnes. Akceptovatelnými druhy ručení jsou domy, byty, družstevní podíly, komerční a podnikatelské objekty. Žádat mohou jak fyzické, tak i právnické osoby. Zkrátka kdokoliv, kdo potřebuje větší obnos peněz. Naše zdroje financí jsou neomezené. Žádejte ještě dnes, hned teď, přes internet o nebankovní půjčku ručení nemovitostí. Vše bude hotovo a realizováno maximálně do 7 dnů. Nečekejte a jednejte.

Jméno žadatele:

Jiří Bittman

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

733390338

Požadovaná částka:

1 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 1

Datum vložení inzerátu: 13.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Potřebuju půjčit peníze 100 000 Kč, i s vysokým úrokem

Potřebuju půjčit peníze a to v celkové částce asi 100 000 Kč. V bance už mi nic nedají, protože mě našli v jakémsi jejich registru nebo co. Takže u banky ne. Ani pokud jste nějací zprostředkovatelé od bank. Musí to být m... .

Jméno:

Karel Galek

Částka:

100 000 Kč Kč

Datum zveřejnění:

13.5.2013

Půjčka na zaplacení dluhu na bytě

Zdravím, momentálně musím do měsíce zaplatit pokutu na bytě. Jde o 52000 Kč. Jinak o něj přijdu! Splacení celé dluhu je pro mě strašně důležité. A musím ho dát najednou, nelze si domluvit splácení. Určitě si dokážete pře... .

Jméno:

Marie Borová

Částka:

52000 Kč

Datum zveřejnění:

13.5.2013

Ostrava, Soukromá osoba co půjčí na směnku

Bylo by možné najít v Ostravě soukromou osobu, která by byla ochotná mi půjčit peníze? I přestože je víkend? Potřebuji půjčit na nenadále výdaje 4 000 Kč. Vyřešit by se to mělo ještě dnes, nebo zítra. prostě ty peníze ne... .

Jméno:

Nešťastná

Částka:

4 000 Kč

Datum zveřejnění:

11.5.2013

AKompas s.r.o. Brno půjčky i pro podnikatele bez poplatků registru

Jako nebankovní soukromá společnost AKompas .s.r.o. nabízíme půjčky i bez doložení příjmu jen na občanský průkaz. Můžete od nás dostat až 300 000 Kč s dobou splatnosti nastavenou až na 4 roky bez nutnosti zástavy vaší ne... .

Jméno:

AKompas s.r.o.

Částka:

300000 Kč

Datum zveřejnění:

11.5.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace