Půjčky se zástavou nemovitosti, dům, byt, inzerce

Dobrý den, vkládáme jako inzerci nabídku půjček, které jsou poskytovány oproti zajištění rodinným domem, bytem v osobním vlastnictví, chatou, komerčním objektem. V oboru působíme již po mnoho let a poskytujeme kompletní finanční poradenství. Naše služby jsou na velmi vysoké úrovni, bez podvodů. A s rozumnými úroky. Provádíme a financujeme vyplacení nucených dražeb, exekucí a nevhodných zástav. Naše peníze jsme schopni zaslat co nejdříve. Zabránit dalšímu narůstání úroků a smluvních pokut. vše vyplatíme a uhradíme za vás. Je nutná zastava nemovitosti (dům, byt aj.) Rychlé řešení oproti nemovitosti na jakýkoliv účel bez dokládání účelu. Jako jediní poskytovatelé v celé ČR dokážeme zajistit peníze s nejnižším úrokem již od 7,99% a s rozložením na dobu až 30 let. Nevyžadujeme po našich žadatelích peníze a poplatky předem. Vyberte si zde jeden z našich produktů a kontaktujte nás online přes internet. Po posouzení vám zavoláme a sdělíme výsledek. A případně i domluvíme osobní setkání. Nabízíme profesionální jednání, bez sankcí za předčasné splacení. Díky zástavě i bez nahlížení do registru a dokládání vašich příjmů. Působíme po celé ČR. Vybírejte zde a žádejte ihned. Žádost je nezávazná, po schválení budete mít dostatek času k rozhodnutí, jestli souhlasíte s podmínkami.

Jméno žadatele:

Milan Karička

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

773496011

Požadovaná částka:

5 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Brno

Datum vložení inzerátu: 19.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka 1500 Kč ihned na ruku v hotovosti

Dobrý den, potřebuji půjčit ihned, ještě dnes, na ruku 1500 Kč v hotovosti. Krátkodobě na jeden týden. Následně vše vrátím jedním splacením. Nabízím takový úrok, že vám následně dám 2000 Kč. prosím, abyste mi okamžitě za... .

Jméno:

Roman Preisner

Částka:

1500 Kč

Datum zveřejnění:

19.4.2013

Půjčky Ostravu, okolí a Moravskoslezský kraj

Nabízíme všem žadatelům půjčky a úvěry zejména pro Ostravu a okolí. Všeobecně Moravskoslezský kraj. Ale nebráníme se realizovat případy a žádosti přicházející z jiných koutů ČR. Nabízíme částky až do 500 000 Kč. Dokážeme... .

Jméno:

Půjčky pro Ostravu

Částka:

500000 Kč

Datum zveřejnění:

18.4.2013

Splacení kontokorentu půjčkou 20000 Kč

Sháním peníze na okamžité splacení kontokorentu. Vše musím uhradit k datu 14.5 2013. Ihned jakmile vše doplatím a ono se to zaznamená, tak mohu opět vybírat. A vše vám vrátím do 16.5 2013. Jednodenní půjčka jen na zaplac... .

Jméno:

Alena Moravcová

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

18.4.2013

Splacení Home Credit, konsolidace a vyplacení půjčky

Dobrý den, dostala jsem se do finanční tísně díky nezaměstnanosti a půjčila si od Home Credit. Nyní již pracuji a to jako pojišťovací poradce a věřím, že tuto situaci zvládnu. Mám dostatečný příjem na to, abych mohla pra... .

Jméno:

Zuzana Hořejší

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

18.4.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace