Nemám Peníze - Co Dělat Když - Dám vám peníze ihned

Dobrý den přátelé. Plně vás chápu, jak se nejspíš zrovna cítíte. Nemáte peníze, nemáte práci, nemáte... . Zkrátka se vám ničeho nedostává, nic nemá cenu. Cítíte se vyčerpaní a pomalu zoufalí. Cokoliv uděláte, nemá žádný vliv na nic. A problémy ještě rostou a přerůstají přes hlavu. Jsem soukromá osoba, podnikatel. Mám za sebou čistou minulost, žádné podvody nebo podrazy, jak je někdy zvykem. Podnikám již přes 22 let v prodeji zahradního vybavení. Dřevěné domky, křesla, stoly, nástroje...prostě vše, co si lze jen na zahradu pořídit. Nyní mi přebývají nějaké volné peníze a nechci, aby mi jen tak ležely na účtu. Takže se se rozhodl je nabídnout ostatním lidem za normálních podmínek. Ideální, pokud nemáte peníze a nevíte co máte dělat. Chci především pomoci a v druhé řadě i něco málo vydělat, takže samozřejmě počítám úrok. První co musíte udělat, tak si tady vyberte půjčku. Tam by se vám podle mého syna měl pak objevit formulář, přes který je možné mě kontaktovat. Mně vás kontakt přijde na email a já vám zavolám. Já volám vám, protože už jsem slyšel o moc podvodech, kde lidé platí za telefony. Já si ten rozhovor můžu dovolit, tak budu volat i já. Přátelé, je doufám jasné, že nevybírám ani podvodné poplatky. Nebo s vámi nechci uzavírat nějakou smlouvu o pojištění. Já opravdu dávám peníze. Ke splácení. Splácí se každý měsíc podle toho, který den vám chodí výplata a kdy je to pro vás nejvýhodnější. V tom problém nemám. Úrok je obyčejně okolo 15% - 20%, což je tak polovina při srovnání s nebankovní půjčkou. Minimální částka je 5 000 Kč. Maximální 80 000 Kč (nemám desítky milionů, abych mohl půjčovat víc). Tak si tady vyberte druh půjčky, proklikejte se k tomu formuláři a pak mi odešlete žádost. vše řeším velmi rychle, skoro až ihned. Tak neváhejte přátelé. Budu se těšit, s přátelským pozdravem a přáním slunečného dne, Petr Hába.

Jméno žadatele:

ing. Petr Hába

Email žadatele:

zvol půjčku

Telefon žadatele:

zvol půjčku

Požadovaná částka:

80 000 Kč

Kraj - Bydliště

Liberecký kraj

Město - Bydliště

Liberec

Datum vložení inzerátu: 28.2.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Kdo mi půjčí peníze když marodím a jsem v neschopnosti

Zdravím, kdo půjčí zaměstnané ženě když marodím a jsem v pracovní neschopnosti? Jsem již mnoho let zaměstnána a mám podepsánu dobrou smlouvu na neurčitou dobu trvání. Takže mám jistý a zaručený příjem, ze kterého vám můž... .

Jméno:

Helena Pěnkavová

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.2.2013

Kdo mi půjčí peníze když jsem na mateřské - Ihned

Dobrý den, kdo mi půjčí peníze, když jsem zrovna na mateřské dovolené se svým prvním dítětem? Poptávám 8000 Kč a velmi to spěchá. Mám čas jenom pár dnů. Můžeme se sejít i u nás doma, ukážete mi jak mám splácet, já podepí... .

Jméno:

Nikola

Částka:

8 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.2.2013

Jsem v registru a chci půjčku ihned na ruku 20 000 Kč

Byl jsem okraden mojí vlastní sestrou. A teď nemám vůbec, ale vůbec nic. Nemám už ani na jídlo. Ale budu mít z čeho splácet. Asi za patnáct dnů budu mít můj další příjem, kdy mi chodí podpora v nezaměstnanosti a z toho v... .

Jméno:

Ladislav Gaža

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.2.2013

Půjčka 100 tisíc - Ihned a Okamžitě na Účet

Potřebujete až 100 tisíc ihned? Se mnou není problém. Pracuji jako zástupkyně soukromého fondu, ve kterém je zapojeno několik soukromých osob a soukromých investorů. Pocházejí především z řad podnikatelů a bohatých lidí.... .

Jméno:

bc. Aneta Šťastná

Částka:

100 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.2.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace