Nemám peníze - kdo půjčí peníze ihned na ruku

Dobrý den, momentálně nemám peníze, ale velmi nutně je potřebuji. A to co nejrychleji. Hledám někoho, kdo půjčí peníze ihned. Nemám dluhy v tom pravém smyslu. I když tedy dlužím. Majiteli bytu, ve kterém bydlím. Ale celé to nevzniklo mojí chybou. Byt jsem si pronajal na sebe, ale bydleli tam se mnou další dva lidé. Celková suma činila 13800 Kč. A měli jsme se dělit stejnou měrou, takže pro každého to bylo 4600 Kč. Já jsem platil, ale oni svoje části ne. Ale všechno to bylo psané a tak ten problém je teď můj. majitel bytu mi hrozí, že mě dá za to k soudu. Nemám peníze, proto hledám, kdo půjčí peníze ihned. Nechci se dostat do ještě větších problémů tím, že by na mě třeba byla vedena exekuce. Nebo nějaký jiný rozsudek. Majitel odmítá se mnou o čemkoliv jednat a nejde si domluvit třeba splátkový formulář. Nemám peníze, tak bych se je půjčil od vás. Celkem by to bylo 50000 Kč. A já vám pak posílal každý měsíc cca 2000 Kč až 3000 Kč. Podle toho, jak se domluvíme. Nemohu vám ručit nemovitostí, sám bydlím v podnájmu. A taky kdyby to mohlo být bez kontroly registru. Jsem z Prahy 2. je možné, aby jsme se setkali a všechno podepsali. Podepíši vám směnku, úvěrovou smlouvu a je možné i vše udělat u notáře na notářský zápis. Nebo jak si budete přát. Respektuji vaše úroky a počítám s tím, že budou i vyšší než u banky. Ale je nutné, kdo mi půjčí peníze, aby to udělal ještě do konce tohoto měsíce. Protože pokud se ocitnu u soudu, tak už nevím co budu dál dělat. Nemám peníze na zaplacení peněz předem za zprostředkování nebo za jakoukoliv jinou pomoc. Tak jen prosím bez placení dopředu. Volejte mi prosím ihned na 608891774 nebo mi napište na Stehlik36@seznam.cz. Celkem poptávám 50 tisíc korun. Mockrát děkuji, Petr Stehlík

Jméno žadatele:

Petr Stehlík

Email žadatele:

Stehlik36@seznam.cz

Telefon žadatele:

608891774

Požadovaná částka:

50000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 2

Datum vložení inzerátu: 28.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Úvěr se zástavou nemovitosti až 5 000 000 Kč

Nabízíme vám nebankovní úvěr se zástavou nemovitosti. Tento má spousty výhod. Předčasné splacení je u tohoto druhu vždy a kdykoliv zdarma. Neplatíte nám žádné poplatky předem. Během schvalování vaší internetové žádosti n... .

Jméno:

Milan Karička

Částka:

5 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.4.2013

EsoFin.cz Jiří Bittman Nebankovní půjčky

Kontaktní informace jsme smazali na žádost poskytovatele. Prosíme, níže si zvolte jinou nabídku půjčky. Děkujeme. Nabízíme vám nebankovní půjčku od 200 000 Kč až do neomezené výše. Schvalujeme bez registru a nepož... .

Jméno:

smazáno

Částka:

10 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.4.2013

Půjčka do hodiny - jak snadné je ji získat u nás

Nabízíme půjčky od minimální hranice 1 000 Kč až do 50 000 Kč online žádostí bez ručitele. Vše vyřídíte jednoduše přímo z vašeho domova. Sjednání i schválení je bez zbytečných otázek. Nabízíme možnost využití peněz na co... .

Jméno:

Rychlé půjčky

Částka:

neomezeno Kč

Datum zveřejnění:

28.4.2013

Nebankovní půjčky ihned ještě dnes

Nabízíme nebankovní úvěry ihned bez poplatků a s vyplacením do tří dnů. Půjčujeme zaměstnaným žadatelům, ženám na MD, důchodcům a také podnikatelům. Neváhejte si zde online zažádat a do dvou dnů máte peníze na účtu. Splá... .

Jméno:

Klindera

Částka:

170 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace