Nemám peníze, kdo mi dá půjčku ihned v hotovosti

Bohužel mne byl neoprávněně v pátek zablokován účet a já jsem zůstal úplně bez hotovosti. nemám prostě peníze vůbec na nic. Nemám žádné peníze. A tak hledám, kdo mi dá půjčku v hotovosti a ihned. I když jsem se to snažil řešit domluvou, tak to pak budu muset řešit právně. protože už jinak nevím, jak z toho ven. Jinak jsem zaměstnaný a v této tíživé situaci jsem také proto, že jsem se rozešli s přítelkyní. A ta mi také dluží nějaké peníze, ale nechce se se mnou rozumně domluvit. Peníze mi měla dát už dávno, ale neustále všechno oddaluje a odmítá mi moje peníze vrátit. Omluvte prosím drobné překlepy, protože to píšu z mého mobilu, proto to není dokonalé. Předem děkuji za vyhovění mě žádosti. Jinak můj příjem je 15000 Kč čistého a vrátím dle naší dohody, úrok si stanovte, nemám žádnou konkrétní představu. Potřeboval bych půjčit 8000 Kč a to zejména na nájem a na další drobnější výdaje, které má každý normální člověk. Peníze bych potřeboval nejlíp ještě dnes! Protože jsem bez jediné koruny a nevím na koho bych se mohl obrátit. kdyby se našel nějaký slušný poskytovatel, já bych všechno později vrátil. Peníze bych chtěl ihned v hotovosti, protože si nemůžu dovolit čekat na nějaké převody u banky. Nemám žádnou zástavu, sám bydlím v podnájmu. Ani majetek. Nemůžu ničím ručit. Prosím, nabídněte mi někdo něco a pomozte mi. Chmela Pavel, volejte 776187046 nebo pište chmela8@seznam.cz.

Jméno žadatele:

Pavel Chmela

Email žadatele:

chmela8@seznam.cz

Telefon žadatele:

776187046

Požadovaná částka:

8000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 8

Datum vložení inzerátu: 18.11.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na rodný list a na OP ihned bez registru a poplatku

Dobrý den, chtěl bych poprosit, jestli by se tu nenašel dobrý investor, který by mi půjčil 200000 Kč za rozumných podmínek. Mohl bych si to dovolit dát na OP a rodný list. Měl jsem v minulosti problémy se splácením, dali... .

Jméno:

Josef Valkoun

Částka:

200000 Kč

Datum zveřejnění:

18.11.2013

Pavelka Lipno - Půjčka poctivá nebo podvodník?

Dobrý den, poptávala jsem nebankovní půjčku, protože jsem v bankovním registru a Solusu. A na tuto nabídku se mi ozval nějaký pán Pavelka, který je z Lipna a nabídl mi peníze. S tím, že by ale chtěl poplatek předem. Chce... .

Jméno:

Ludmila Sošková

Částka:

neuvedeno

Datum zveřejnění:

14.11.2013

Půjčka bez podvodu na směnku 150 000 Kč - 200 000 Kč

Prosím soukromého investora o půjčku 150 000 Kč - 200 000 Kč. Hlavně ale bez podvodu. Nejlíp na směnku nebo notářský zápis. Žádné podvody - bez poplatků předem (pouze při vyplacení), volání na drahé linky, uzavírání smlu... .

Jméno:

neuvedeno

Částka:

150 000 Kč - 200 000 Kč

Datum zveřejnění:

14.11.2013

Půjčka na MD na zaplacení dluhů a exekuce bez poplatku ihned

Dobrý den, potřebujeme půjčit na zaplacení našich dluhů. Měli jsme nějaké půjčky, ale nebyly jsme je všechny schopni splácet, protože toho bylo víc a dohromady ty splátky byly vysoko přes 5000 Kč. Jsem na mateřské dovole... .

Jméno:

Řeřichová Lucie

Částka:

150000 Kč

Datum zveřejnění:

13.11.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace