Nutná půjčka ihned, kdo nabízí peníze bez registru?

Dobrý den. Jmenuji se Pavla Iva Brandejská, telefonní číslo mám 732187555 a v případě nutnosti můžete psát na pavlabrandejska@email.cz. Nutně potřebuji peníze ihned, minimálně 6000 Kč, ale v ideálním případě až 20000 Kč. Prosím o dostatečné informace o možné půjčce, které nabízíte. Pošlete mi prosím velmi nutně veškeré podmínky, které bych musela splňovat, aby jste mě mohli schválit. A následně i jak by vše probíhalo dále, co bych musela platit a kolik. Nutně potřebuji k dispozici 20000 Kč (dvacet tisíc korun) a to bez náhledu do registru, do registru Solus a především bez návštěvy finančního zástupce. Z minulosti mám právě s tímto velice špatnou osobní zkušenost a již bych se tomu ráda vyhnula. Uvítám Vámi nabídnutou variantu řešení mé žádosti. Pokud by mi Vaše instituce vyhověla v žádosti, spolupráce bude bez potíží z obou stran. Vše z mé strany bude dodrženo a vždy řádně splaceno. Ráda se na Vás příště obrátím a doporučím svým známým. zajímají mě konkrétně vlastnosti produktů, které by jste mě mohli nabídnout a co vše by to obnášelo. Představuji si, že bych za žádných okolností nemusela zprostředkovateli ři přímo soukromé osobě cokoliv zaplatit do doby, než mi budou poskytnuty finance. Dále preferuji možnost, kde nedojde k návštěvě nějakého pochybného zástupce. Zbytek si nechám nabídnout a budu respektovat v plné výši. Děkuji za kladné vyřízení a přeji hezký zbytek dne. Pavla Iva Brandejská

Jméno žadatele:

Pavla Iva Brandejská

Email žadatele:

pavlabrandejska@email.cz

Telefon žadatele:

732187555

Požadovaná částka:

6000 Kč - 20000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Kolín

Datum vložení inzerátu: 29.6.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Hledám poctivého soukromého věřitele - Půjčka 1200000 Kč

Hledám investora, poctivého soukromého věřitele, který poskytne půjčku cca 1200000 Kč (jeden milion dvě sta tisíc korun). Kterou žádám na využití k podnikání. Mám kompletně vypracovaný projekt, kalkulaci výdajů i příjmů,... .

Jméno:

Daniel Kalina

Částka:

cca 1200000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Kam se obrátit pro půjčku - kdo mi pomůže s dluhy?

Nehledám přímo nějakého věřitele nebo zprostředkovatele. Rád přijmu i dobře míněnou radu od někoho, kdo se již ocitl v podobné situaci. Chtěl bych touto cestou požádat o radu, kam se obrátit s prosbou o pomoc, o finanční... .

Jméno:

Petr Zapletal

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Půjčka na zaplacení nevýhodné půjčky - Vysoké úroky!

Dobrý den, velice naléhavě potřebuji půjčku 80000 Kč, abych mohla splatit jinou půjčku s velice nevýhodnými podmínkami a úroky. Kterou jsem podepsala a má strašlivý úrok, že si to ani nedovedete představit. Nemám exekuci... .

Jméno:

Dita Mašková

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Půjčka schválení online - Bez osobní schůzky, přes internet

Taky nechápete, proč se musíte s někým scházet? Když mu můžete všechny informace sdělit online z domova a on vás může posoudit a schválit? My také ne. A proto u nás je půjčka schválena online - bez dostavení se na osobní... .

Jméno:

Karel Přeučil

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

24.6.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace