Online půjčka ještě dnes - Potřebuji 40 tisíc do 10 minut? (pro problémové klienty)

Dobrý den, potřebuji okamžitou pomoc. Nejlépe hledám online půjčku, kterou by jste mi mohli schválit ještě dnes a třeba i do 10 minut poslat na můj bankovní účet. Případně se ještě dnes sejít a vše vyřídit osobně. Můj problém začal tím, že jsem se zamotala do kruhu malých nebankovních půjček a již je nezvládám splácet. Proto bych touto cestou přes inzerci požádala o nabídky online nebankovní půjčky přes internet. Chtěla bych ji bez registru a bez zástavy. A jak se říká i pro problémové klienty. Problémovými myslím to, že už mám několik malých půjček. A nejsem je schopna všechny splácet. Nejsem problémová v tom smyslu, že bych nechtěla splácet a vyhýbala se věřitelům. Ale problémový klient v tom smyslu, že tolik splátek momentálně nezvládám a zamotávám se do toho stále víc a víc. A taky, aby to bylo bez registru, protože mě tam pro moji neschopnost splácet některé splátky již zařadily. Potřebuji poradit či půjčit částku na splacení všech malých a splácet jednou splátkou. Jak jsem psala, kdyby to byla online půjčka do 10 minut, tak by se rázem absolutně vše vyřešilo. Splátku bych vám následně již byla schopná splácet. Ta by ale musela být menší, než co mi teď dělají všechny jednotlivé splátky dohromady, to si už nemohu dovolit nadále platit. A kvůli tomu jsem tedy problémový klient. Potřebovala bych 40000 Kč. O ten ale teď moc nejde, protože potřebuji okamžitou pomoc, ideálně ještě dnes. něco na způsob online půjček, které jsou posílány ještě dnes do 10 minut na účet. Jsem na mateřské, příjem mám cca 12000 Kč měsíčně. Jsem vdaná a mám dvě děti. Měsíčně jsem schopná splácet cca 2000 Kč Kč, víc si v mé situaci nemohu dovolit. Bohužel všechny mé splátky dohromady tuto sumu převyšují a já ji už nemohu platit. V registru jsem a to z toho důvodu, že jsem nebyla schopná všem platit. Nemohu ručit ani autem ani majetkem, nic movité nemám. Jedině bez zástavy. Počítám s tím, že pro problémové klienty jsou vyšší úroky a jsem ochotná s tím souhlasit. Ovšem neplatím nic dopředu, jednak na to nemám a taky vím, že to nefunguje. Ručitele nemám. Prosím, pomozte mi někdo co nejrychleji, opravdu moji situaci potřebuji ihned řešit. Nechci být problémový klient, nechci se vyhýbat splácení a ani nechci mít žádné finanční problémy. Bohužel mám ale k dispozici maximálně 2000 Kč měsíčně a to na splácení mých závazků už nestačí. Pokud bych ale tady online získala 40 tisíc, tak by se vše během 10 minut vyřešilo a už bych neměla vůbec žádný problém. Již jen bezproblémově doplatit závazek vůči vám a bylo by to. Mockrát děkuji všem, co se mi zkusí pomoci ať nějakou radou, nebo přímo nabídkou peněz. Můžete mi taky poslat třeba i kontakt na někoho, s kým máte dobrou zkušenost. To by mi taky velmi pomohlo. Děkuji za cokoliv - radu, nabídku, jakoukoliv pomoc. Tučková Simona, Praha 10. Email jsem napsala výše do formuláře.

Jméno žadatele:

Simona Tučková

Email žadatele:

bigsimona@email.cz

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

40000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 10

Datum vložení inzerátu: 25.5.2016

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Americká hypotéka od soukromého nebankovního investora!

Jsem soukromý zprostředkovatel, který je schopen klientům zařídit nebankovní americkou hypotéku od soukromého investora. Nejedná se o bankovní hypotéky a ani standardní nebankovní úvěry. Jsem schopen zajistit peníze v ja... .

Jméno:

Specialista na Americké hypotéky

Částka:

99.000 - 10.000.000

Datum zveřejnění:

25.5.2016

Kdo půjčuje OSVČ? (kontakt na soukromé investory/poskytovatele)

Dobrý den, hledám kontakty na soukromé investory nebo soukromé poskytovatele půjček, kteří jsou ochotni schválit a poskytnout peníze i pro OSVČ. Potřebuji velmi urgentně 300 tisíc korun. V září jsem odešla od manžela. Po... .

Jméno:

Šárka Severinová

Částka:

300000 Kč

Datum zveřejnění:

25.5.2016

Kdo půjčí na koupi rodinného domu? (ne banky ani nebankovní firmy)

Hledáme poskytovatele půjček, který by nám mohl půjčit peníze na koupi rodinného domu. Poptáváme půjčku ve výši 3.000.000,- Kč. Za tyto peníze by jsme koupili rodinný dům, který užíváme v nájmu již dva roky. Odhad rodinn... .

Jméno:

Jaroslav Maša

Částka:

3 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

25.5.2016

130 000 Kč - Rychlá nebankovní půjčka bez Zástavy a Ručení

Poptávám rychlou nebankovní půjčku ve výši 130 000 Kč. Mám zaměstnání a tedy i z čeho splácet. Jsem zaměstnán u společnost OBI. Moje smlouva je uzavřena na dobu neurčitou a pracuji zde už 3 roky. Mohl bych to případně i ... .

Jméno:

Jaroslav Říha

Částka:

130 000 Kč

Datum zveřejnění:

8.7.2015

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace