Peníze ihned na účet bez 1 Kč (a BEZ podvodu)

Nabízející chtěl odstranit telefon a email. Níže jsou k dispozici jiné (podobné) inzeráty. Nabízím tyto bleskové peníze ihned na účet a nemusíte posílat nic předem. Ani 1 Kč předem na účet. Mé finance jsou určeny pro zájemce, kteří chtějí mít peníze do druhého dne na účtu. Zprostředkuji Vám pomoc od soukromého investora, který dává přímo ze svého. Nejde o žádné podvodné přesměrování na další telefonní čísla a podobně. Budete se bavit přímo s tím člověkem, který Vám vše vyplatí. Jen požádejte u mě a pomohu Vám. Máte následující výhody neplatíte nikdy žádný poplatek, netelefonujete na 900 a ani nesjednáváte poplatek předem. U mého investora nedokládáte účel poskytnutého úvěru ani nemusíte hledat ručitele. A taky nepotřebujete ani zástavu. Máme velmi výhodné úroky. Nepodporujeme žádné pochybné praktiky. Všechno je bezpečné. Nabízím jen poctivé jednání podle zákona a žádné nepoctivosti. mohu Vám sjednat pro OSVČ až do výše 1 000 000 Kč. A následně máte dokonce i možnost odečíst si z daní všechny úroky. Taky můžu domluvit peníze ihned na účet pro podnikatele ve ztrátě. Dole pod inzerátem naleznete na výběr z několika typů půjček. Vyberte si a klikněte. Bez 1 Kč posílané na účet. Vše podle Vaší aktuální situace. Pokud jste zaměstnancem nebo důchodcem, tak tam naleznete až 200 000 Kč. Největší výhody sjednáním se mnou: peníze jsou na účtu nejpozději do 24 hodin - garantuji. Při předčasném splacení neplatíte úroky ani Vám nejsou účtovány žádné poplatky. Odklady splátek jsou u mě zcela zdarma. Při řádném splácení Vám vrátíme část již zaplacených úroků, takže na tom dokonce vyděláme. Nebojte se vyplnit žádost na našich WWW stránkách níže. Jen klikněte a podejte svoji žádost. A já se Vám ihned ozvu zpět. udělejte to ještě dnes, ihned. nemusíte platit ani 1 Kč na účet.

Jméno žadatele:

smazáno

Email žadatele:

smazáno

Telefon žadatele:

smazáno

Požadovaná částka:

1 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 10

Datum vložení inzerátu: 9.3.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka pro začínající podnikatele - bez daňového přiznání

Poptávám půjčku pro začínající podnikatele, kde není vyžadováno doložení daňového přiznání. Potřebuji na rozjezd podnikání 450000 Kč. Jsem začínající podnikatel, s dobrým nápadem, bohužel minimálním vlastním kapitálem. M... .

Jméno:

Jaroslav Polák

Částka:

450000 Kč

Datum zveřejnění:

6.3.2014

Soukromý investor pro soukromou investici do firmy s.r.o.

Zdravím vás, tímto inzerátem hledám soukromého investora (popř. společníka), který by byl schopen ze soukromých zdrojů zajistit oddlužení mé firmy. Toto poptávám, protože jsme se dostali do potíží. Situace vznikla tak, ž... .

Jméno:

Míra

Částka:

dohoda

Datum zveřejnění:

4.3.2014

Potřebuji půjčit peníze na domácnost a rekonstrukci bytu

Zdravím Vás, pracuji pro Lichtenštejnskou firmu, ovšem ne jako hlavní pracovní poměr. Toto zaměstnání mám ale jako vedlejší. Potřeboval bych momentálně půjčit peníze na domácnost (na rekonstrukci bytu, ve kterém bydlím).... .

Jméno:

Karel Chyška

Částka:

350000 Kč

Datum zveřejnění:

27.2.2014

Půjčka pro maminku na MD 15 000 Kč bez registru a poplatku

Dobrý den, poptávám 15000 Kč, které bych chtěla od nějakého soukromého investora nebo osoby nebo nebankovní firmy. Jelikož jsem matka na MD s 8 měsíčním dítětem a jsem na mateřské dovolené, která má již půjčku, tak je pr... .

Jméno:

Kristýna Čížová

Částka:

15000 Kč

Datum zveřejnění:

26.2.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace