Peníze v hotovosti ihned

Potřebuji nutně dostat peníze v hotovosti. Jde mi o získání 40 000 Kč ihned. A to ještě tento týden maximálně do pátku. Chci finanční hotovost, ne bankovní převody. Peníze osobně předané do mých rukou. Ideálně v Pelhřimově, v místě mého bydliště. Prosím najde se někdo kdo by mi pomohl? Jsem zaměstnaná ale jelikož jsem se svou nepozorností dostala do registru, tak mi banky nevyhoví. A to všechno díky registru. Jsem zrovna teď ve velmi složité situaci a těch 40 000 Kč by vyřešilo všechny mé problémy. Rozložení řádově do let, ne jednorázové splacení. Měsíčně okolo 2000 Kč. Budu ráda za výhodnou úrokovou sazbou, ale samozřejmě přeplatím. To respektuji. Podmínkou je předání peněz v hotovosti a vyplacení do konce týdne. Podepíši vám směnku, smlouvu nebo nějaké papíry i u notáře. Bez ověření registru. Mé kontakty uvádím výše. Předem děkuji. Anna Vostrá

Jméno žadatele:

Anna Vostrá

Email žadatele:

dvoako@seznam.cz

Telefon žadatele:

776856056

Požadovaná částka:

40000 Kč

Kraj - Bydliště

Kraj Vysočina

Město - Bydliště

Pelhřimov

Datum vložení inzerátu: 14.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Finanční poradce - právní a finanční servis, půjčky, exekuce

Máte finanční problémy a chcete je konečně začít řešit? K tomu jistě potřebujete právní a finanční poradenství. A to vám můžeme poskytnout. Všem našim klientům poskytujeme služby finančního poradce. Níže si můžete vybrat... .

Jméno:

Dudová

Částka:

2 500 000 Kč

Datum zveřejnění:

14.5.2013

Potřebuji půjčit jsem ve finanční krizi

Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o půjčku 50 000 Kč. Dostal jsem se do krizové finanční krize. Momentálně je má finanční situace velmi špatná a nemohu si dovolit 50 000 Kč, proto prosím vás. Bylo by to prosím možné? De... .

Jméno:

Vlastimil Fojtík

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

14.5.2013

Půjčka na rekonstrukci domu - až 800 000 Kč

Dobrý den, sháním půjčku 800 000 Kč na vyplaceni stávajících dluhů a na rekonstrukci mého rodinného domu. Pracuji jako OSVČ a všechny mé příjmy pocházejí z tohoto zdroje. Mám 3 děti (malé). Mohu vám platit měsíční splátk... .

Jméno:

Imrich Šaliga

Částka:

800 000 Kč

Datum zveřejnění:

13.5.2013

Nebankovní půjčka ručení nemovitostí, ihned vyplacení

V naší nabídce máte mnoho produktů, naše půjčky jsou určeny pro všechny. Jedinou podmínkou je, aby jste byli schopni ručení nemovitostí. Musí se jednat o stavbu, která se nachází na území ČR. U všech našich klientů bez r... .

Jméno:

Jiří Bittman

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

13.5.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace