Perfektní půjčka bez registrů, bez ručení a bez příjmu ihned

Jako přímý poskytovatel vím mohu dát půjčky až do maximální výše 1000000 Kč. Peníze jsou vám dávány jako bezúčelové, kdy nedokazujete, jak jste s nimi naložili. Prostě dostanete a o kolik si řeknete a pak splácíte. Nikdy po vás nepožaduje, abyste to využili jen na domácnost apod. jak to chtějí banky. Dále jsou i bez kontroly registrů a bez ručení nemovitostí. Stačí si jen zde vybrat nějakou půjčku a požádat nás přes internet. Bezplatně vám ji posoudíme. A ještě dnes sdělíme, jak jste na tom a zda-li ji můžete získat. Vše je bez placeného zprostředkování a volání na 900. Podepisujete přímo úvěrovou smlouvu, která je již dopředu řádně připravena. Vše osobně se zástupcem v místě vašeho domova. Případně dle domluvy i mimo. Úroková sazba u nás začíná od 6,7% ročně, RPSN od 8,5% ročně. perfektní řešení, perfektní půjčka! Výši splátek vím nastavíme dle vašich potřeb. A stejně tak i dobu splácení. Žádejte ihned o jeden z našich typů půjčky. Zadarmo přes internet. Máte i možnost předčasného splacení, kdy po vás nebudeme chtít nic navíc. Vyberte a požádejte o bezplatné posouzení okamžitě!

Jméno žadatele:

František Peterka

Email žadatele:

není e-mail

Telefon žadatele:

702559306

Požadovaná částka:

1000000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 1

Datum vložení inzerátu: 10.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na zaplacení exekuce na osobní majetek

Dobrý den, hrozí mi okamžitá exekuce na můj osobní majetek a ráda bych jí předešla. Snažila jsem se vše řešit i dříve, ale bezúspěšně. Proto tak na poslední chvíli žádám právě zde a je to velmi důležité. Musí to být do k... .

Jméno:

Pavla Šedivá

Částka:

35000 Kč

Datum zveřejnění:

10.4.2013

Nejlepší nebankovní půjčka bez registru, ručení a zástavy

Určitě potřebujete rychle a poctivě půjčit peníze. Právě proto jsme zde my s naší nabídkou nejlepší nebankovní půjčky bez dalších požadavků. Pokud máte exekuce či zadluženou nemovitost, tak vám určitě všichni odmítli pom... .

Jméno:

Petra Kolková

Částka:

2 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

10.4.2013

Půjčka s odkladem splatnosti, pozdržením splátek

Jako jediní v celé ČR Vám můžeme u nebankovního produktu nabídnout 7,99%. Dobu splatnosti si vybíráte vy sami a stejně tak o čas, za jaký nám začnete splácet. Doložení splatnosti nebo pozdržením splátek je samozřejmostí ... .

Jméno:

Milan Karička

Částka:

5 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

10.4.2013

Půjčka 30000 Kč až 1000000 Kč bez registru na účet

Solidní soukromý investor vám všem nabízí půjčku od 30000 Kč až do maximální výše 1000000 Kč. Dáváme finance bez kontroly registru. Nikdy nevyžadujeme zástavu nemovitosti. Ať již chcete 30000 Kč nebo 1000000 Kč. Půjčky j... .

Jméno:

Jan Potměšil

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

10.4.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace