Potřebuji nutně půjčit peníze na zaplacení půjčky

Byl jsem delší dobu bez práce i když jsem ji usilovně hledal a dostal jsem se do prodlení se splácením půjčky, kreditky, telefonu a auta. Jsem svobodný a nemohu ručit nemovitostí. Teď mám konečně práci a nyní mi skončila zkušební doba. Už jsem dost věcí srovnal, ale půjčku mi sesplatnili. Jsem v registru už si nevím rady. Auta se nechci vzdát, protože jej potřebuji. Platím na něj 6000 Kč měsíčně. Zbývá zaplatit ještě rok. Ale potřebuji je nutně na cesty do práce a navíc po tak dlouhém placení o něj nechci přijít. Potřebuji půjčit peníze na zaplacení půjčky, abych to vyrovnal a nehrozila mi případná exekuce. Zatím mám plat kolem 12000 Kč. Rád bych splácel měsíčně 2500 Kč nebo po domluvě. Jsem opravdu zoufalý nerad bych spadl na úplné dno. Moc prosím o pomoc a pochopení, cítím se hrozně. Pomůže někdo se splacením půjčky? Úrok respektuji, ale ne poplatek.

Jméno žadatele:

Petr Svoboda

Email žadatele:

petr7985@email.cz

Telefon žadatele:

733356536

Požadovaná částka:

40000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Znojmo

Datum vložení inzerátu: 29.6.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka, z výplaty takovou částku neušetřím

Jsem zapsaný z minulosti v registru dlužníků. A tím pádem nemám žádnou šanci si půjčit na vážnou věc. Z výplaty takovou částku nemám šanci ušetřit, protože je malá. Ale zaměstnání mám a taky beru tu výplatu. Splácet bych... .

Jméno:

Jan Žídek

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2013

Kdo půjčí 20000 Kč zaměstnanému s trvalým příjmem?

Potřeboval bych půjčit 20000 Kč na uhrazení poplatku bance z důvodu předčasného výběru. Ukončil jsem předčasně termínovaný vklad, ale dle smlouvy nutno uhradit poplatek. Mám čistý příjem 20000 Kč, zaměstnaný jsem na dobu... .

Jméno:

Tomáš Pektor

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

2.7.2013

Půjčka na mateřské dovolené 5000 Kč, nabídněte pomoc

Dobrý den, jsem na mateřské dovolené a potřebovala bych půjčit 5 000 Kč. Chci se zeptat, kolik bych platila měsíčně a jestli by to šlo i přizpůsobit mým možnostem? Protože jsem na mateřské dovolené a nemohu platit moc pe... .

Jméno:

Petra Zatloukalová

Částka:

5000 Kč

Datum zveřejnění:

27.6.2013

Jsem žena v domácnosti, potřebujeme půjčit 20000 Kč

Dobrý den, kdo pomůže rodině co se dostala do problému? Dostali jsme se tam kvůli poplatkům a podvodníkům. Já jsem žena v domácnosti a mám přídavky, alimenty a dávky. Přítel pracuje do srpna jako brigádník a pak už bude ... .

Jméno:

Katarína Angelovičová

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

28.6.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace