Potřebuji peníze ihned v hotovosti na ruku

Dobrý den, potřebuji peníze ihned bez čekání, zbytečného prodlužování a ověřování. Má situace skutečně velmi, ale velmi spěchá. Vše bych úplně v nejlepším případě vyřídila ještě dnes, nebo přes víkend. Maximální možné datum je pondělí. V pondělí potřebuji peníze na 100%. Nejlepší by bylo, kdyby jste mi je mohli vyplatit na ruku. třeba během osobního setkání v rámci Prahy 10. Pokud jste z Prahy, tak se k vám mohu dostavit i osobně. Třeba na vaší pobočku nebo do vaší kanceláře. Oproti penězům nemohu ručit majetkem, jelikož nevlastním žádnou nemovitost. Kvůli chybě v minulosti jsem se i dostala do bankovního registru, takže u banky nepochodím. Za to si ale mohu částečně i sama vlastní nepozorností. Celkem potřebuji 200 000 Kč. Mám i jiné závazky, jiné půjčky, které momentálně splácím. Ale toto by vše vyřešilo a sjednotilo. I přes dluhy nejsem v exekuci. A ani se tam neplánuji v žádném případě dopracovat. Jsem pracující žena. Mám trvalé zaměstnání se smlouvou na dobu neurčitou. Z mého platu bych vám mohla splácet cca 2000 Kč až 3000 Kč po každý měsíc. Musím tady mít dostatečně dlouhé rozložení. Mohu vám nabídnout potvrzení o mém platu. Jak to napíšeme celkem neřeším. Podepíši vám směnku, úvěrovou smlouvu a můžeme se sejít i u notáře. Ale bohužel nemohu ručit nemovitostí a potřebuji peníze ihned. V nejlepším případě i dnes. Beru jakoukoliv nabídku, bez ohledu na úroku, jen když bude poctivá. To znamená, že bude bez poplatků předem a bez volání na placené 900. A taky mi musí být vyplacena (ideálně v hotovosti) do tohoto pondělí. Mockrát předem děkuji všem soukromým poskytovatelům půjček, kteří by mě případně schválili a poskytli peníze. Můžete mě kontaktovat na geyena@email.cz. Peníze potřebuji co nejrychleji. Mockrát děkuji, Křečková

Jméno žadatele:

Křečková

Email žadatele:

geyena@email.cz

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

200 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 10

Datum vložení inzerátu: 27.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka 150 000 Kč na zaplacení dluhů.

Vzhledem k nedávné ztrátě zaměstnání jsem se dostala do dluhové pasti. Mé dluhy se začaly kupit a jedinou cestou jak je splácet si opětovně půjčovat. Potřebuji se z ní dostat. A to získáním půjčky od soukromé osoby ve vý... .

Jméno:

Pavla Bílá

Částka:

150 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.4.2013

Chci půjčku 300000 Kč

Dobrý den, chci půjčku ve výši 300000 Kč od nebankovního poskytovatele. Ne od banky, protože jsem zapsaná v bankovním registru. I když to celé nebylo způsobeno mojí vinou. Jsem zaměstnanec se smlouvou na dobu neurčitou, ... .

Jméno:

Zdeňka

Částka:

300000 Kč

Datum zveřejnění:

26.4.2013

Půjčka 500000 Kč s nízkou měsíční splátkou

Dobrý den, kdo mi půjčí větší částku peněz bez zbytečných průtahů. A nesplnitelných podmínek? Jsme ochotni vám podepsat klidně i směnku nebo úvěrovou smlouvu u notáře. Potřebovaly bychom tak okolo 500000 Kč a to co nejdř... .

Jméno:

Alena Kotrncová

Částka:

500000 Kč

Datum zveřejnění:

26.4.2013

Půjčka 50000 Kč ještě dnes na směnku

Dobrý den, sháním soukromou osobu, která mi na směnku či notářský nebo exekutorský zápis půjčí částku 50000 Kč. Vyřízení všech náležitostí v Mělníku nebo blízkém okolí (ve Středočeském kraji). Ale podmínkou je, že to bud... .

Jméno:

Iveta

Částka:

50 000 Kč

Datum zveřejnění:

26.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace