Potřebuji splatit kreditní karty, půjčka na splacení

Hledám někoho, kdo mi půjčím 120 000 Kč na zaplacení dluhů na kreditních kartách. Půjčka velice spěchá a chci vás poprosit o co nejrychlejší mé kontaktování na mé emailové adrese toufarovaivana@seznam.cz. Pokud mi napíšete, tak vám zavolám zpět a domluvím se s vámi. Jsem schopná splácet 3 000 Kč každý měsíc. Nemohu ručit svým majetkem a ani nemám nikoho, kdo by za mě ručil svým majetkem. Jsem zaměstnaná a nejsem v registru dlužníků. Kreditní karty byly výhodné, dokud jsem nepřekročila dobu vrácení finančních prostředků. Nyní již hrozí velmi nevýhodné úroky, vyšší než u nebankovní půjčky. A nelze u nich domluvit splátkový kalendář. Proto chci kreditní karty splatit jednou půjčkou s měsíční splátkou. Úrok respektuji, pokud bude výhodnější, nebo alespoň stejný, jako u kreditní karty. Hledám soukromého investora, který mi půjčí 120 000 Kč. případně i nebankovní společnost. Napište mi svoji nabídku na e-mail. Pobočka nebo zástupce vaší společnosti v Brně velikou výhodou. Děkuji, Ivana Toufarová

Jméno žadatele:

Ivana Toufarová

Email žadatele:

toufarovaivana@seznam.cz

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

120000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Brno

Datum vložení inzerátu: 5.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Zastavení Exekuce - Žádejte ještě dnes 3 000 000 Kč

V naší široké nabídce produktů naleznete nebankovní půjčky, hypotéky, konsolidace stávajících úvěrů a další produkty, ze kterých si vybere každý žadatel o finanční pomoc. V nebankovním sektoru máme dlouholeté zkušenosti.... .

Jméno:

Dudová

Částka:

3 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

5.5.2013

Nízké splátky, investoři a soukromé osoby dají půjčku

Nabízíme vám online půjčky přes internet od soukromý investorů Mnoho klientů vždy ocení, že jsou poskytovány s velmi malými splátkami. Měsíčně tak posíláte zanedbatelnou částku, která nijak neovlivňuje váš normální rodin... .

Jméno:

Andrýsek

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.5.2013

Půjčky bez registru ihned na ruku

Nebankovní půjčky bez registru ihned na ruku. Ještě dnes požádáte o jeden z nabízených produktů, které jsou nabízené níže. My se podíváme na vaši internetovou žádost a do 1 hodiny ji posoudíme. A maximálně do tří dnů je ... .

Jméno:

Klindera

Částka:

170000 Kč

Datum zveřejnění:

4.5.2013

Finanční půjčky až do domu na ruku

Od nás se vám dostane rychlé a solidní finanční pomoci. Poskytujeme finanční půjčky až do domu na ruku. Takřka bez omezení, kdy můžete vybírat až do 1 000 000 Kč. Ano, to vám jistě může nabídnout více poskytovatelů, ale ... .

Jméno:

Pavel Voráček

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.5.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace