Potřebuji výmaz z registru dlužníků a půjčku 250000 Kč

Dobrý den, nabral jsem si nějaké půjčky a udělal jsem si spoustu vysokých dluhů. Následně jsem to nebyl schopný splácet a vedlo to až do registru. Ale já jsem pořád nebyl schopen to všechno v termínu platit, protože toho bylo opravdu moc a moje příjmy mi jednoduše nedovolovaly platit - i když bych se rád ze všeho dostal, tak to prostě nešlo. A z registru to vedlo až do exekuce. Ale protože jsem neměl dostatečný majetek ani movité věci, tak toho nebylo dost na to, abych to tímto poplatil. A momentálně jsem tak jak v registru, tak i v exekuci. Ale já bych chtěl začít všechno znovu. Potřebuji půjčit peníze na úhradu exekucí a dluhů. Protože mám pravidelný příjem, tak mám z čeho splácet a nebylo by problém vše platit včas. Chtěl bych vás jednat požádat o půjčku 250000 Kč a taky i o výmaz z registru dlužníků. Abych byl čistý. Zástavu samozřejmě nemám, ručitele taky ne. Protože se s tímto problémem potýkám už delší dobu, takže jsem už vyzkoušel různé nabídky. A mohu vám říct, že poplatky, zálohy a 900 už nikdy více. Pokud by byl někdo schopný poctivě vyplatit exekuce a poskytnout výmaz z registru, tak budu respektovat jakýkoliv úrok. Splácet budu, mám zaměstnání. Otakar Kohn, telefon: 776776711, e-mail: otakar.kohn@seznam.cz. Prosím, rychle! Spěchá.

Jméno žadatele:

Otakar Kohn

Email žadatele:

otakar.kohn@seznam.cz

Telefon žadatele:

776776711

Požadovaná částka:

250000 Kč

Kraj - Bydliště

Ústecký kraj

Město - Bydliště

Louny

Datum vložení inzerátu: 13.10.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka 500000 Kč bez ručení ihned a bez poplatku

Kontaktní informace byly na žádost vymazány. Vyberte si výše prosím jiný inzerát. Případně do inzerce vložte svoji vlastní poptávku o 500 000 Kč bez ručení a poplatku. Děkujeme za pochopení. Dobrý den, mám zájem o... .

Jméno:

smazáno

Částka:

500000 Kč

Datum zveřejnění:

13.10.2013

Půjčka 50 000 Kč férové a rychlé jednání, potřebuji peníze okamžitě

Dobrý den, potřebovala bych okamžitě půjčit peníze. Jde mi o částku 50 000 Kč. Jsem zaměstnána déle než tři měsíce, nejsem ve zkušební době, tu mám už za sebou a mám pravidelný příjem. Na všechno jsem vám schopná sehnat ... .

Jméno:

Gabriela Křižáková

Částka:

50 000 Kč

Datum zveřejnění:

8.10.2013

Potřebuji půjčit peníze, nezaplacené faktury - dlouhá splatnost

Dobrý den, pracuji na OSVČ, vše je v pořádku, ovšem mám mnoho nezaplacených faktur. Potřebuji ale půjčit 15000 Kč. Jelikož mám dlouhé doby splatnosti, tak nemám momentálně žádné finanční prostředky. Čekám na proplacení f... .

Jméno:

Jiří Čvančara

Částka:

15000 Kč

Datum zveřejnění:

12.10.2013

Půjčka na zálohu na zakoupení bytu, ručení bytem

Poptávám nebankovní půjčku na zakoupení bytu, ale jen na jeho zálohu. Jsem pracující důchodce, můj měsíční příjem je 24000,- Kč, je to i včetně mého důchodu. Mám jedno nezletilé dítě, které vychovávám, starám se o ně a p... .

Jméno:

Miroslav Dušek

Částka:

300000,- Kč

Datum zveřejnění:

11.10.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace