Potřebuju půjčit peníze 100 000 Kč, i s vysokým úrokem

Potřebuju půjčit peníze a to v celkové částce asi 100 000 Kč. V bance už mi nic nedají, protože mě našli v jakémsi jejich registru nebo co. Takže u banky ne. Ani pokud jste nějací zprostředkovatelé od bank. Musí to být mimo, potřebuju to od nějaké samostatné osoby, co půjčuje svoje vlastní peníze a nemá takovéto požadavky. Těch 100 000 Kč chci použít na kšeft. Nemohu vám zastavit dům ani byt. Prostě nemám žádné nemovitosti, které se dají použít jako ručení. Moji známí ani rodina taky nejsou schopni mi ničím takovým pomoci. Jsem ale svolný k podepsání směnky nebo notářsky ověřené smlouvy, to je na vás, jak vy to máte připravené. Naopak vám ale můžu nabídnout celkem slušný úrok. Jsem ochotný přeplatit dvojnásobek. To je, že byste mi půjčili těch 100 000 Kč a já bych vám dal zpět 200 000 Kč. Do půl roku byste to měli všechno splacené, včetně vašich úroků. Potřebuju peníze na kšeft a to co nejrychleji je to možné. Jen vážné nabídky, které mi fakt můžete dát. Žádné plané sliby a protahování neberu. Pokud mi můžete v této situaci, tak mě kontaktujte. Pokud akorát chcete zaplatit nějaký poplatek, tak děkuji, ale mám zájem. Potřebuju ty peníze co nejdříve, tak prosím neváhejte. Můj mobil je 606424061 a taky používám svůj mail kargal@email.cz. Je jedno, jakým způsobem mi dáte vědět. Díky předem za rychlé jednání, Karel Galek

Jméno žadatele:

Karel Galek

Email žadatele:

kargal@email.cz

Telefon žadatele:

606424061

Požadovaná částka:

100 000 Kč Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 1

Datum vložení inzerátu: 13.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na zaplacení dluhu na bytě

Zdravím, momentálně musím do měsíce zaplatit pokutu na bytě. Jde o 52000 Kč. Jinak o něj přijdu! Splacení celé dluhu je pro mě strašně důležité. A musím ho dát najednou, nelze si domluvit splácení. Určitě si dokážete pře... .

Jméno:

Marie Borová

Částka:

52000 Kč

Datum zveřejnění:

13.5.2013

Ostrava, Soukromá osoba co půjčí na směnku

Bylo by možné najít v Ostravě soukromou osobu, která by byla ochotná mi půjčit peníze? I přestože je víkend? Potřebuji půjčit na nenadále výdaje 4 000 Kč. Vyřešit by se to mělo ještě dnes, nebo zítra. prostě ty peníze ne... .

Jméno:

Nešťastná

Částka:

4 000 Kč

Datum zveřejnění:

11.5.2013

AKompas s.r.o. Brno půjčky i pro podnikatele bez poplatků registru

Jako nebankovní soukromá společnost AKompas .s.r.o. nabízíme půjčky i bez doložení příjmu jen na občanský průkaz. Můžete od nás dostat až 300 000 Kč s dobou splatnosti nastavenou až na 4 roky bez nutnosti zástavy vaší ne... .

Jméno:

AKompas s.r.o.

Částka:

300000 Kč

Datum zveřejnění:

11.5.2013

Peníze do výplaty, ihned na účet

Splátky jsem schopný k dalšímu měsíci, tudíž červnu 2013. Akutně potřebuji peníze do výplaty, které mi z brigády nevystačily. S vedením jsem se domluvil, že mi pošle částku 4000 Kč na mou adresu a zbytek peněz v obdobné ... .

Jméno:

Patrik Matache

Částka:

4000 Kč

Datum zveřejnění:

10.5.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace