Překlenovací Půjčka 80 000 Kč, Prodávám dům za peníze

Dobrý den, právě mi bylo 63 let a poptávám půjčení peněz ve výši 80 000 Kč. Jsem osoba samostatně výdělečně činná (OSVČ) a můj průměrný měsíční příjem je 25 000 Kč. Jsem ženatý a žiji s mojí manželkou ve společné domácnosti. Má současná situace je finančně velmi přívětivá a zároveň i komplikovaná. Vlastním dům ve velmi dobrém stavu a velmi slušně finančně ohodnocen. Nyní jej prodávám a již na něj mám i kupce. Nyní, než jej prodám převedu, potřebuji 80 000 Kč. V současné době jsem schopný splácet 5 000 Kč. Po prodeji se můžeme domluvit i jinak. Jsem bohužel díky předchozím bankovním úvěrům zapsán v registru, takže hledám soukromou osobu nebo podnikatele. V současnosti mám i další půjčky. Vzhledem k domu, který momentálně prodávám a výšce mého budoucího obchodu, nejsou překážkou. Potřebuji pouze překlenovací půjčku na toto období. Úrok si domluvíme, akceptuji vaše podmínky poslání peněz. Naopak nejsem ochotný volat na placená čísla nebo platit něco předem. Prosím jen o seriózní nabídky a čestné jednání. Má situace velmi spěchá. Zavolejte mi ihned na mobilní telefon 606 893 291 nebo pošlete na j.veit@email.cz. Odpovídám obratem. Děkuji,

Jméno žadatele:

Jiří Veit

Email žadatele:

j.veit@email.cz

Telefon žadatele:

606 893 291

Požadovaná částka:

80 000 Kč

Kraj - Bydliště

Královéhradecký kraj

Město - Bydliště

Hradec Králové

Datum vložení inzerátu: 21.2.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Potřebuji půjčit 40 000 Kč - MD s vedlejším příjmem

Dobrý den, jsem na mateřské dovolené (MD) a potřebuji půjčit 40 000 Kč do konce tohoto měsíce. Hodně na peníze spěchám, velmi by mi pomohlo, kdyby jsme vše vyřešili okamžitě. Nemám problém splácet, protože jsem schopna k... .

Jméno:

Eva

Částka:

40 000 Kč

Datum zveřejnění:

21.2.2013

Potřebuji půjčit 8000 Kč do Zítra, spěchá, ihned

Dobrý den, prosím o půjčku ve výši 8 000 Kč. Preferuji osobní schůzku, ať již u mě doma nebo na vaší pobočce. Bydlím v Děčíně a mohu se dopravit po celém městě a případně i blízkém okolí na naše setkání. Ideální je předá... .

Jméno:

K.Petr Černý

Částka:

8 000 Kč

Datum zveřejnění:

21.2.2013

Půjčky Ihned do 5 Minut na Účtu do 1000 Kč Pro Nezaměstnané

Jsem zde, abych vám nabídl půjčku, kterou můžete mít do 5 minut na účtu. Zastupuji fond, do kterého se spojili soukromí investoři, podnikatelé a i několik dědiců z Ústeckého kraje. Poskytujeme ovšem po celé ČR. Jsou zde ... .

Jméno:

Bc. Marek Vítek

Částka:

do 1000 Kč i více

Datum zveřejnění:

20.2.2013

Potřeboval bych půjčit peníze do 20000 Kč

Nacházím se v momentálním peněžním výpadku, kdy mi peníze z výplaty nevystačily na celý měsíc a musím zaplatit ještě jiné věci, které zde nechci rozvádět ani řešit. Požaduji 20 000 Kč v hotovosti. Vše vrátím, úrok si řek... .

Jméno:

Michal

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.2.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace