Kdo opravdu půjčí peníze? Půjčka 150 000 Kč ihned

Dobrý den, prosím najde se opravdu někdo slušný, kdo půjčí na směnku nebo na normální smlouvu? Mělo by se jednat o částku 150 000 Kč, která by mi byla poskytnuta během dalšího týdne. Bez poplatků, volání, pojištění a podobných podvodů? Někdo, kdo se opravdu seriózně zabývá půjčováním a nevydělává jen na poplatcích a podobných věcech? hledám někoho, kdo opravdu, ale opravdu, podniká v nebankovních půjčkách a vydělává jen na úrocích z poskytnutých peněz. Naletěla jsem už hodně. Víc již za poplatky platit nebudu. Ani nechci opět skákat na další triky, které mě jen oberou o další peníze a já pak zase nebudu mít nic, stejně jako na začátku. Prosím je možno získat 150 000 Kč? Jsem OSVČ, chci rozjet živnost. Jsem z Třebíče, kraje Vysočina. Rozumné podmínky, nižší měsíční splátka, rozložení do dostatečného počtu měsíců. Víc nežádám. Děkuji, Kateřina Coufalová

Jméno žadatele:

Kateřina Coufalová

Email žadatele:

coufalova.katerina@email.cz

Telefon žadatele:

702335482

Požadovaná částka:

150 000 Kč

Kraj - Bydliště

Kraj Vysočina

Město - Bydliště

Třebíč

Datum vložení inzerátu: 20.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka 200000 Kč ihned a bez registru

Dobrý den, jsem ženatý a hledám půjčku 200000 Kč ihned. Já i manželka máme stálé zaměstnání. Potřebuji půjčit na výplatu jiných půjček, které mám za velmi nevýhodných podmínek. Především jde o vysoké úroky a špatně nasta... .

Jméno:

Josef Čečelský

Částka:

200000 Kč

Datum zveřejnění:

20.3.2013

Registr dlužníků CBCB - Hledám půjčku ihned

Dobrý den, jsem zaměstnaný na dobu neurčitou a mohu poskytnout i příslušnou smlouvu o zaměstnaneckém poměru. Mám pravidelný měsíční příjem 17 000 Kč (čistého). Jsem vedený v registru dlužníků CBCB a proto mi nechtějí nik... .

Jméno:

Pavel Radáč

Částka:

40 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.3.2013

Půjčka 30 000 Kč, Most, Ústecký kraj

Zdravím vás, jsem mamina na MD. Kromě normální podpory na mateřské mám další příjmy z brigády, kterou ale nemohu doložit. Velice nutně a rychle potřebuji půjčit 30 tisíc se splatností cca do dvou měsíců. Vše bez poplatků... .

Jméno:

Nikola Nikola

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

20.3.2013

Vyřešení špatné finanční situace - půjčky a úvěry

Dobrý den, dostal jsem se nepříjemné finanční situace. Proto bych potřeboval co nejrychlejším možným způsobem půjčit částku sto tisíc korun. Proto se na Vás obracím tímto způsobem. Jsem veden v bankovním registru jako ne... .

Jméno:

Stanislav Slavík

Částka:

100 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace