Prověřené nebankovní půjčky, poctivé bez poplatků

Máme v nabídce několik vhodných řešení. A každé má své výhody. Například bezúročné ověřené nebankovní půjčky pro klienty, kteří vlastní nemovitost. Dále nabídky, kdy lze poskytnout peníze i na zástavu stavebním pozemkem. Kolik si půjčíte, tolik vracíte. Bez sledování registrů, kontrolování a dokládání příjmu. Dostanete hotovost na ruku ihned při podpisu smlouvy. Dále u nás můžete dostat výhodný úvěr až do výše 300 000 Kč. Opět bez registru a poplatků. To, že nevoláte 900, je naprostou samozřejmostí. Další, běžný úvěr, můžete získat se zástavou nemovitosti. A to až do 50% tržní ceny. Vyčistíme LV od exekucí a případných zástav. Prověřené řešení přímo na míru vaší situaci. Dále si můžete vybrat i běžné peníze s potvrzením příjmu nebo důchodem až do 166 000 Kč. A v neposlední řadě i řešení pro podnikatele. Pokud potřebují peníze rychle, mohou dostat 30 000 Kč jen na pouhý občanský průkaz. Splatnost 1 rok. Nic víc se nepožaduje. Nebo vyšší suma 150 000 Kč na 2 doklady a 2 daňová přiznání. Potřebujete ještě více? Tak můžete zažádat o prověřenou půjčku až 300 000 Kč. Pro dlužníky máme připravených až 50 000 Kč. S vyplacením dluhu automaticky počítáme. Nekontrolujeme registr. U nás nejsou žádné poplatky, drahé SMS, 900. Vyberte si zde a požádejte online přes internet. Jak vidíte, mám skutečně bohaté portfolio nabídek. A výběr je tak snadný! Žádejte ihned. Pomůžeme v každé situaci.

Jméno žadatele:

Servis24

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

731307461

Požadovaná částka:

300 000 Kč

Kraj - Bydliště

Královéhradecký kraj

Město - Bydliště

Hradec Králové

Datum vložení inzerátu: 20.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Online půjčka 500 Kč až 10000 Kč

Pokud jste měli nečekané výdaje, tak jistě potřebujete peníze ihned. Bez dalšího čekání, zdlouhavého schvalování. A chcete ji vyřídit online z vašeho domova. A právě takové jsou i naše služby. Pokud vám chybí peníze před... .

Jméno:

Servis24

Částka:

10000 Kč

Datum zveřejnění:

20.4.2013

Odkup nemovitostí nájmem, zpětný leasing, dům i byt

Nabízíme zpětný leasing nemovitostí pro klienty, kteří potřebují větší hotovost. Pokud potřebujete například umořit více půjček, oddlužit nemovitost, vyplatit exekuce nebo k jakémukoliv jinému účelu. V takové šanci bohuž... .

Jméno:

Triagram Fro

Částka:

3 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.4.2013

Půjčka v insolvenci - vyplaceni exekuce a dluhů

Nabízíme půjčku v insolvenci, která vás může zbavit exekucí, zadluženosti a dluhů. Poskytujeme ji se splatností až na 25 let. Tento produkt, stejně jako ostatní naše zde nabízené produkty, je určen pro běžné občany, podn... .

Jméno:

Antonín Kočí

Částka:

10 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

19.4.2013

Vyplacení exekuce na nemovitosti, oddlužení

Nabízíme vám možnost rychle půjčit peníze a vyplacení exekuce na nemovitosti. U nás budete s jistotou schváleni a poskytneme vám půjčku na cokoliv. Rychle, bez poplatků předem a vůbec nám nevadí, že jste vedeni v registr... .

Jméno:

Petra Kolková

Částka:

2 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

19.4.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace