Půjčka 1000 Kč - 10000 Kč Ihned na Účet - Ještě Dnes

Zastupuji soukromou společnost, která poskytuje 1000 Kč až 10000 Kč ihned na bankovní účet. Pokud máte jako žadatel založený účet u české banky, můžete mít peníze k dispozici ještě dnes. Jsme nebankovní společností, které není umožněn přístup k bankovnímu registru. Takže zde ani naši klienti nejsou kontrolováni. Peníze posíláme ihned. Nepožadujeme ručení vaší nemovitostí ani vašim jiným majetkem. Jedná se o tzv. malé půjčky do výplaty, kde stačí být jen občanek ČR, starší 18 let a být uzpůsobený k právním úkonům. Veškeré naše aktivity jsou poctivé a čestné - nechceme žádné peníze předem, nechceme poplatky za zprostředkování ani schválení. Vy nám nevoláte, žádné 900. Ani není podmínkou poskytnutí, aby jste s námi uzavírali pojištění, nebo jiné smlouvy. Jednoduše vy zažádáte, my vám dáme peníze a vy nám je vrátíte včetně s úroky - a na tom my vyděláme. Žádné jiné podrazy. Vyberte si zde ten druh půjčky, o který u nás máte zájem. A klikněte na něj. My vás vzápětí kontaktujeme o schválení a domluvíme si předání půjčky. Žádat můžete od 1000 Kč až 10000 Kč. Budeme se těšit na naše setkání a spolupráci, za celou společnost bc. Aneta Šťastná

Jméno žadatele:

bc. Aneta Šťastná

Email žadatele:

zvol půjčku

Telefon žadatele:

vyber půjčku

Požadovaná částka:

10 000 Kč

Kraj - Bydliště

Ústecký kraj

Město - Bydliště

Děčín

Datum vložení inzerátu: 27.2.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Poptávám a chci půjčku od soukromé osoby bez podvodu

Dobrý den, jsem částečně zaměstnaná a mám pravidelné peníze, které mi chodí na účet. Se splácením nebudu mít problém, ani jsem v posledních měsících neměla problém s penězi. Jen se teď prostě objevila nějaká situace a po... .

Jméno:

Eva

Částka:

15 - 20 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.2.2013

Půjčky zdarma bez zástav - poctivě a ihned na účet do 5 minut

Poskytujeme nebankovní půjčky pro živnostníky do výše 300 000 Kč zdarma. Dále i peníze pro zaměstnance a důchodce do částek 100 000 Kč. U nás naleznou pomoc i ti zájemci, kteří mají záznamy v registrech dlužníků a banky ... .

Jméno:

Naďa Burianová

Částka:

300 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.2.2013

Půjčka na stěhování - Potřebuji se přestěhovat

Zdravím, poptávám 120 000 Kč. Mám potvrzený příjem 26 000 Kč, který mohu samozřejmě doložit. Můžu splácet maximálně 13 000 Kč měsíčně. Do registru bych se nikdy vlastní vinou nedostal - byl zneužit můj občanský průkaz. C... .

Jméno:

Michael Paleček

Částka:

120 000 Kč

Datum zveřejnění:

26.2.2013

Zpětný leasing na auto - V hotovosti na delší dobu

Dobrý den, společně s mým synem poptáváme někoho, kdo by nám v hotovosti vyplatil zpětný leasing na auto. Vlastníme vůz, ten vám dáme, vy nám jej umožníte i nadále používat a my jej budeme postupně splácet. Něco jako lea... .

Jméno:

Malotova

Částka:

20 - 30 000 Kč

Datum zveřejnění:

26.2.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace