Půjčka 130 000 Kč velmi nutné - Spěchá

Prosím, opravdu nutně bych potřebovala půjčit 130 000 Kč. Díky své hlouposti jsem se dostala do finančního problému. Pokud je do 20.5 nepoložím na účet, tak hrozí mi soud a exekuce. Mám na to už necelých pět dnů a já už nevím jak dál a koho ještě požádat. Banku využít nemohu a jinde jsem prozatím taky vůbec neuspěla. I když jsem byla i ochotná platit poplatek předem. Stejně mě akorát obrali a peníze pořád nemám. Prosím, najde se někdo, kdo by pomohl. Já vím, že je to v téhle době těžké. Ale já prostě mám posledních pět dnů na odvrácení celé situace. A 130 000 Kč by to všechno zvrátilo. Jsem ochotná podepsat i směnku, nemusí to být jen smlouva. Nebo naopak můžeme i zajít k notáři. Ale musí to být v Mělníku, nemám možnost se nikam dopravovat. Už jsem bohužel zaplatila i poplatky podvodníkům a nic. Prostě z mého pohledu jsem vyčerpala všechny možnosti. Už mi jenom zbývá doufat, že by se tady našla nějaká soukromá osoba. Jinak už nevím kam se obrátit. Prosím, najde se někdo kdo by bez podvodu pomohl a dal mi půjčku 130 000 Kč. Splácet mohu pár tisíc měsíčně, splátkový kalendář na několik let, vaše úroky budu respektovat. Mockrát vám děkuji, Jarka

Jméno žadatele:

Jarka

Email žadatele:

jarka.sms@seznam.cz

Telefon žadatele:

737120302

Požadovaná částka:

130000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Mělník

Datum vložení inzerátu: 15.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na zaplacení dluhů

Potřebuji rychle finanční pomoc. Ocitla jsem se v neřešitelné situaci, protože jsem náhle přišla o práci. Tím jsem přišla o celý můj měsíční příjem, kterým jsem do teď splácela mé půjčky. Potřebovala bych půjčku 80 000 K... .

Jméno:

Jana Zikmundová

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

15.5.2013

Půjčka bez registru a poplatku rychlé jednání

Sháním půjčku v částce 45000 Kč rychle bez poplatku a bez registru. Taky to musí být bez dalšího ověřování, natahování, čekání a dalších a dalších podmínek. Už jsem všechno zažil. Banky, které mě odmítly, protože mám záz... .

Jméno:

Petr Paluv

Částka:

45000 Kč

Datum zveřejnění:

15.5.2013

Rychlé nebankovní půjčky Pardubice 10000 Kč až neomezeně

Pokud chcete rychle půjčit peníze a bydlíte v Pardubicích, tak nás můžete ihned požádat přes internet o jednu z našich rychlých nebankovních půjček. A dokážeme pro vás udělat i více. Umíme vyplatit exekuce, která vám buď... .

Jméno:

Půjčky Pardubice

Částka:

2 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

14.5.2013

Půjčka 300000 Kč zdarma, bez ručení a zástav, poctivě

nabízíme vám širokou nabídku, kde si jistě vybere úplně. No podívejte se sami níž a požádejte nás. Tak třeba pro klasické podnikatele mám půjčku 300 000 Kč. Pokud patříte mezi zaměstnané žadatele, tak pro vás máme připra... .

Jméno:

Naďa Burianová

Částka:

300 000 Kč

Datum zveřejnění:

14.5.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace