Půjčka 300000 Kč zdarma, bez ručení a zástav, poctivě

nabízíme vám širokou nabídku, kde si jistě vybere úplně. No podívejte se sami níž a požádejte nás. Tak třeba pro klasické podnikatele mám půjčku 300 000 Kč. Pokud patříte mezi zaměstnané žadatele, tak pro vás máme připraveno až 100 000 Kč ihned k vyplacení. Dáváme peníze i důchodcům a maminkám na MD a to do stejné maximální hodnoty 100 000 Vše co musíte udělat je jednoduchá žádost. Pošlete nám ji, třeba online přes internet. Schválení během pár minut. Výplata peněz následující den. A my se vám ozveme. Naše služby jsou zdarma. To znamená, že neplatíte žádné sazby předem za schválení, zprostředkování, schválení nebo kontaktování. Veškeré nutné kroky proběhnout bez toho, aby z vás někdo tahal peníze. Ale úroky samozřejmě požadujeme. Ne však poplatky. A ani 900. Pokud jste podnikatel, vybírejte až do 300000 Kč. Pokud zaměstnanec, tak až do 100 000 Kč. Stejná nabídka je i pro důchodce, rentiéry a ženy na MD. Se spoludlužníkem můžete mít ihned vyplaceno až 320 000 Kč. Široký výběr pro každého, ve kterém si zaručeně vyberete. Úvěr vám sestavíme přímo na míru. Co se týče výše splátek i rozložení délky splátkového kalendáře. Nejsme banka a nenutíme vás do připravených produktů. všechno projednáme osobně a uděláme individuálně. Všechny uvedené produkty jsou určeny pro zájemce se záznamy v registrech dlužníků. Tento fakt neověřujeme a nezajímá nás. Sjednání bez poplatku, bez telefonování na 900. Bez nutnosti s námi uzavírat nevýhodné pojištění. Bez dalšího zástupného ručitele a v neposlední řadě i bez zástavy nemovitosti. Dáme vám peníze poctivě a rychle. Žádejte online přes internet. Schválení během několika minut. Výplata následující pracovní den. Splácení nastavíme v délce od několika měsíců do 4 let. Vše se řídí tím, jak vám to bude vyhovovat. Předčasné vrácení je u nás bez pokuty. Žádejte až o 300 000 Kč. Pro Prahu a celou ČR.

Jméno žadatele:

Naďa Burianová

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

722161941

Požadovaná částka:

300 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 1

Datum vložení inzerátu: 14.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Peníze v hotovosti ihned

Potřebuji nutně dostat peníze v hotovosti. Jde mi o získání 40 000 Kč ihned. A to ještě tento týden maximálně do pátku. Chci finanční hotovost, ne bankovní převody. Peníze osobně předané do mých rukou. Ideálně v Pelhřimo... .

Jméno:

Anna Vostrá

Částka:

40000 Kč

Datum zveřejnění:

14.5.2013

Finanční poradce - právní a finanční servis, půjčky, exekuce

Máte finanční problémy a chcete je konečně začít řešit? K tomu jistě potřebujete právní a finanční poradenství. A to vám můžeme poskytnout. Všem našim klientům poskytujeme služby finančního poradce. Níže si můžete vybrat... .

Jméno:

Dudová

Částka:

2 500 000 Kč

Datum zveřejnění:

14.5.2013

Potřebuji půjčit jsem ve finanční krizi

Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o půjčku 50 000 Kč. Dostal jsem se do krizové finanční krize. Momentálně je má finanční situace velmi špatná a nemohu si dovolit 50 000 Kč, proto prosím vás. Bylo by to prosím možné? De... .

Jméno:

Vlastimil Fojtík

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

14.5.2013

Půjčka na rekonstrukci domu - až 800 000 Kč

Dobrý den, sháním půjčku 800 000 Kč na vyplaceni stávajících dluhů a na rekonstrukci mého rodinného domu. Pracuji jako OSVČ a všechny mé příjmy pocházejí z tohoto zdroje. Mám 3 děti (malé). Mohu vám platit měsíční splátk... .

Jméno:

Imrich Šaliga

Částka:

800 000 Kč

Datum zveřejnění:

13.5.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace