Půjčka 60000 Kč ihned - kdo mi půjčí? Potřebuji rychle bez poplatku!

Dobrý den, potřebuji nutně a rychle půjčit 60 000 Kč. Kdo mi prosím půjčí? Od dnešního dne jsem dostal pracovní smlouvu, takže práci mám. A bude možné ji doložit příslušným potvrzením. Zkoušel jsem snad všechno a nikdo mi nepůjčí, protože jsem do včerejška pracoval jen brigádně. A tak jsem to nebyl schopen doložit. Ale teď už se situace změnila (to je nezajímá). Musel jsem počkat do dnešního dne, než se uvolnilo místo. A dnešním dnem jsem nastoupil na dobu neurčitou. Vydělám si kolem 16000 Kč čistého. Bydlím sám v pronájmu. Žádám Vás o peníze z jednoduchého důvodu. Potřebuji poplatit dluhy, abych platil jen jednu půjčku. Tedy něco na způsob konsolidace od soukromé osoby. Byl bych určitě schopný splácet cca 2000 Kč, protože teď už mám příjem a ne jenom brigády. Peníze předem neposílám, nemám s tím vůbec dobré zkušenosti. Nemám zájem být okraden. Kdo by věděl, prosím ozvěte se mi. Nemůžu tedy bohužel ničím ručit. Nemám žádný majetek, nemám žádnou nemovitost. Zmíněných 60000 Kč potřebuji rychle a bez poplatku a vyplacení bych si představoval ještě tento týden. Nabídněte co nejrychlejší řešení. Najde se někdo, kdo půjčí? Kontaktujte mě ihned, pokud nevyžadujete placení peněz předem. Děkuji za nabídky. Hezký den. Ondra R., Hradec Králové.

Jméno žadatele:

Ondra R.

Email žadatele:

katkadk@seznam.cz

Telefon žadatele:

773188059

Požadovaná částka:

60000 Kč

Kraj - Bydliště

Královéhradecký kraj

Město - Bydliště

Hradec Králové

Datum vložení inzerátu: 23.4.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nejvýhodnější spojení půjček, úvěrů, hypoték, dluhů - Výhodně

Dobrý den, potřebuji najít nejvýhodnější spojení mých závazků. Může jít o spojení půjček, dluhů, hypoték apod. Jako spousta lidí jsem se dostala do situace, která mi nedá spát. Bohužel vlastní hloupostí a za chyby se pla... .

Jméno:

Dragana

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

15.4.2014

Rychlá nebankovní půjčka 12000 Kč (ještě dnes) bez registru

Dobrý den, jmenuji se Petr Šolc a jsem z Chomutova. Dostal jsem se do velmi špatné finanční situace. A jsem už opravdu zoufalý. opravdu už nevím kam dál, abych dostal rychlou nebankovní půjčku. A to potřebuji jenom pitom... .

Jméno:

Petr Šolc

Částka:

12000 Kč

Datum zveřejnění:

14.4.2014

Půjčka na splacení dluhů bez ručení nemovitostí a bez registru

Dobrý den. Poptávám peníze na splacení dluhů ve výši cca 1200000 Kč, ale bez ručení nemovitostí. Tak trochu o moji situaci. Měl jsem bankovní úvěry, u kterých jsem vše zvládal splácet bez problému. Jenom pak nastala situ... .

Jméno:

Pavel Koreň

Částka:

1200000 Kč

Datum zveřejnění:

10.4.2014

Půjčka pro začínajícího podnikatele bez zástavy

Dobrý den, sháním na rychlo půjčku 250 000 Kč. Je mi 19 let a chci začít své podnikání. Sháním půjčku od kohokoliv ve výši 250 000 Kč na dobu 7 až 8 let. Peníze využiji na náklady začátku podnikání. Jsem v registrech kvů... .

Jméno:

Martin Vejmola

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

5.4.2014

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace