Půjčka bez poplatku, bez podvodu a bez volání 900

Potřebujete peníze a v bance Vám nepůjčí? Nabízím nebankovní půjčku. Díky tomu, že se jedná o nebankovní řešení, můžete mít zápis v registru dlužníků. tento parametr neřešíme ani nekontrolujeme. Půjčka je bez poplatků! Poctivá. Nikdy nechceme peníze za zprostředkování, za schválení nebo za posouzení. první peníze, které nám dáte, budou až splátky. Naše působnost je po celé ČR. Podpis smlouvy probíhá v Praze. Nabízíme půjčku všem s doloženým příjmem do 200 000 Kč. Zaměstnaní, rentiéři, důchodci i OSVČ. Pokud tento parametr nesplňujete, vyberte si zde jinou půjčku, nějak se domluvíme. Pro manžele máme připravený výhodný úrok. Na zástavu majetku jsme schopni zajistit až 10 000 000 Kč. Ano, až deset milionů. Jsme jediní v ČR, kdo je takovéto peníze schopen zajistit. Nikdy nevoláte na 900, nikdy neplatíte poplatky a finance dostanete bez podvodů a kliček. Vyberte si zde druh, a napište mi email s Vašim rodným číslem a kontaktním telefonem. Udělejte to ještě dnes.

Jméno žadatele:

Půjčka bez poplatku

Email žadatele:

zvolte si druh

Telefon žadatele:

zvolte si druh

Požadovaná částka:

200 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 10

Datum vložení inzerátu: 14.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nejlepší půjčka bez registru ihned se zástavou

Dobrý den, pokud potřebujete peníze a banka Vám nechce půjčit, nevíte kudy kam, ale máte možnost ručit nemovitosti anebo družstevním bytem? Tak si půjčte u nás. Pokud nemáte čím ručit, tak si zde vyberte jinou půjčku. Ch... .

Jméno:

Pavel Sokola

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

14.3.2013

Dlouhodobé půjčky, kalkulačka bez poplatků

Nevadí nám, pokud jste v registrech. Vyplatíme i Vaše exekuce za Vás velmi rychle a dokážeme Vám zachránit i nemovitost před dražbou, aby jste o ni nepřišli. Bez nahlížení do registrů a příjmů. U nás máte jistotu, že půj... .

Jméno:

Milan Karička

Částka:

350 000 Kč

Datum zveřejnění:

13.3.2013

Půjčka na dokončení úprav penzionu pro seniory

Zdravím vás. Provádíme úpravu pokojů z letního rekreačního hotýlku, který je využíván maximálně 5 měsíců v roce. Úpravou pokojů a otevřením penzionu pro pobyt seniorů včetně stravování, zajištění sociální a zdravotní slu... .

Jméno:

Jiří Vinduška

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

12.3.2013

Scháním půjčku Praha - Bez registru 50 000 Kč

Dobrý den, velmi nutně a rychle scháním půjčku. Mělo by se jednat o 50 000 Kč, které by byly vyplaceny ještě dnes, na ruku v hotovosti. Nejlíp u mě doma. Bohužel jsem se už dřív dostal do registru a nikde mi teď nepůjčí.... .

Jméno:

Zdeněk Beran

Částka:

50 000 Kč

Datum zveřejnění:

11.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace