Půjčka bez úroků - bezúročná půjčka

Dobrý den, manžel velmi vážně onemocněl a já jsem byla nucena si nabrat plno půjček všude ve svém okolí. Jedná se jak peníze od známých, tak i o nebankovní společnosti. Záznam v registru nemám. Ale kvůli množství dluhů mi v bance nic nedají. Když jsem sečetla všechny mé závazky dohromady, tak se to blíží velmi blízko k 250 000 Kč. Hledám někoho, kdo by mi mohl poskytnout tyto peníze bez dalších úroků, nějakou bezúročnou půjčku. Domluvili by jsme se, kolik vám na konci celkem splatím a dál už by nic nerostlo. Co je teď můj největší problém je, že mi všude neustále naskakují nějaké úroky, pořád splácím a konec je kvůli tomu v nedohlednu. Potřebuji prostě jednu smlouvu (nebo směnku), kde se jasně napíše kolik mám splatit, kolik budu platit měsíčně a jak dlouho. A tečka. žádné další navyšování úroků. Měsíčně vám mohu nabídnout něco mezi 6000 Kč až 7000 Kč. V registru nejsem. Nemám čím ručit ani co zastavit. Na peníze spěchám ne protože bych tu měla exekutora, ale protože mi ty dluhy neustále narůstají! I když platím! Potřebuji to okamžitě zastavit a ukončit. Začít to už splácet a snižovat. Prosím, kontaktujte mě a pošlete mi okamžitě všechny vaše nabídky. Já jsem zaměstnaná. O manžela se stará dcera. Manžel je nyní v plném invalidním důchodě a bude i pobírat přídavky na péči. Potřebuji koupit i nějaké věci pro manžela, ale nemám na ně. Proto žádám o více, než jen 250 000 Kč. Jen solidní nabídky bezúročné půjčky, úplně bez dalších úroků. Bez poplatků a bez 900. Ihned. Ludmila Hajzochová

Jméno žadatele:

Ludmila Hajzochová

Email žadatele:

hajzochova123@seznam.cz

Telefon žadatele:

73478984

Požadovaná částka:

300 000 Kč

Kraj - Bydliště

Kraj Vysočina

Město - Bydliště

Jihlava

Datum vložení inzerátu: 23.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka pro důchodce - sloučení dluhů a závazků

Vážení, moje maminka se dostala do vážných finančních problémů a dluhů. Vše začalo v roce 2000, kdy podnikala a nevyšlo to zrovna nejlépe. Maminka je vdaná a nyní je v důchodu. Ročníkem je 1954 - bezmála 57 let. Má pravi... .

Jméno:

Pavlína Kufová

Částka:

150 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.3.2013

Nebankovní úvěr na dům, hypotéka, hypoteční úvěr...

Dobrý den, chci se jen zeptat, jestli by bylo možné tady nějak dostat peníze na dům? Představuji si to jako klasickou půjčku, akorát že bych si za to koupila dům. Tím domem bych vám mohla i zároveň ručit, pokud by jste t... .

Jméno:

neuvedeno

Částka:

2 500 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.3.2013

Soukromá osob co půjčí peníze, ne banka ani investor

Najde se někdo, kdo by mi půjčil za rozumný úrok sumu cca 30 000 Kč? Částku přesně neudávám, beru kolik mi maximálně můžete okolo této hranice půjčit. Představoval bych si splátky tak na jeden až jeden a půl roku, s měsí... .

Jméno:

Jiří Bureš

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.3.2013

Akutní půjčka - potřebuji peníze ihned

Dobrý den, potřebuji okamžitě někoho, kdo by mi byl schopný a ochotný poskytnout peníze ve výši 10 000 Kč. Jsem maminka na MD a mám jedno dítě. V současné době bydlíme v Nymburku. Pokud můžete pomoci, prosím ihned volejt... .

Jméno:

Monika Kimmelová

Částka:

10 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace