Půjčka, exekuce dlužné výživné, bez poplatku a zástavy ihned

Dobrý den, poptávám od kohokoliv půjčení částky 90000 Kč. Bohužel se mi doposud nepodařilo nikoho najít, protože mám na sobe exekuce za neplacení dlužného výživného. Jsem OSVČ od 1.11.2013, moje IČ je 48382001 a mám je od roku 1995. Podnikám v hostinské činnosti, jsem vyučený kuchař a pronajal jsem si na dobu neurčitou objekt. V tomto objektu mám již v provozu hostinec (více informací si můžete najít na hostinecusrnce.webmium.com). A k tomu také částečně zařízenou prodejnu potravin. Tuto druhou provozovnu jsem obyvatelům obce Lhotka, Ostrovec - Lhotka (33808) slíbil co nejdříve otevřít. Protože jsou odkázáni jen na pojízdnou prodejnu, která je zde jen 1x v týdnu. Tento krok by jim velmi pomohl. A navíc mě by tak vznikl další zdroj příjmu. Jelikož mám záznam v registrech a exekuci od roku 2005, tak jsem nikde nic nenašel. Ten problém mám z důvodu navyšování vyživovací povinnosti v mojí nepřítomnosti v době, kdy jsem bydlel a pracoval 8 let ve Španělsku. A toto dlužné výživné budu splácet až do smrti. Proto mi nechce nikdo pomoci. Nemám žádnou šanci získat úvěr ani půjčku u banky či jinde. Všude jim to vadí a všude mě odmítnou. Další problém mají s tím, že jsem od 1.11.2013 podnikatelem a nemůžu doložit žádný plat od zaměstnavatele. Pokud bych měl zaměstnání, tak by se na mě možná dívali trochu jinak. Proto žádám na tomto místě o půjčku na do-zařízení prodejny potravin a nákup zboží do ní. Nic jiného těmito penězi řešit nechci. Je to pouhá investice do podnikání. Bohužel nemůžu ničím ručit. Sám žiji v podnájmu a neovitost k podnikání mám pouze v podnájmu na dobu neurčitou. Ke zmíněným otázkám bych to shrnul takto. Jsem OSVČ a mohu doložit příjmy fakturami apod. Ano, v bankovním registru jsem a dokonce mám i na sobě exekuci. Viz. zmíněné problémy s dlužným výživným. Zástavu nemám, ručitele rovněž nemám. Jen já sám. Moc Vás prosím, aby jste zasílali jen nabídky bez poplatků předem a vratných kaucí. Na drahá telefonní čísla nevolám. Moc vám děkuji za nabídky a důvěru, že půjčku celou a včas s vaším navýšením řádně splatím. O úrok si řekněte jaký uznáte za vhodný. Já sám nemám představu. Ale rád bych Vám to vše vrátil a vyplatil celý Váš dluh. Nabídněte prosím poctivé podmínky a férové jednání. Mohu přijmout jen nabídky od soukromých lidí, investorů a nebankovních společností. Nic od banky apod. mi nebude bohužel už nikdy schváleno, protože tu exekuci za dlužné výživné mám až na do smrti. S pozdravem, Vladimír Srnec, rakovník. Prosím volejte na 731855069 nebo 731119604 nebo mi prosím pište na hostinecusrnce@seznam.cz. Děkuji mockrát předem za solidní jednání.

Jméno žadatele:

Vladimír Srnec

Email žadatele:

hostinecusrnce@seznam.cz

Telefon žadatele:

731855069 nebo 731119604

Požadovaná částka:

90000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Rakovník

Datum vložení inzerátu: 11.2.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlá půjčka 500000 Kč bez zástavy a poplatku na dluhy

Dobrý den, potřebovala bych rychlou půjčku ve výši 500 000 Kč. Díky manželovi, který si neplatí VZP (zdravotní pojištění u pojišťovny VZP) jsem se dostala do skluzu se splátkami v bance. A navíc provolala na jednu firmu,... .

Jméno:

Petra Rytnauerová

Částka:

500000 Kč

Datum zveřejnění:

3.2.2014

Rychlá nebankovní půjčka na doplacení Hypotéky ihned

Přišel jsem před dvěma lety o práci, od té doby máme finanční problémy a nebylo v našich silách splácet hypotéku. Situace velice spěchá a potřebujeme to ihned. Potřebujeme rychlou nebankovní půjčku ve výši 1 600 000 Kč, ... .

Jméno:

Kamil Semelka

Částka:

1600000

Datum zveřejnění:

12.1.2014

Nebankovní půjčky bez registru a zástavy a pro problémové

V loňském roce jsem přišel o práci z důvodů snižování stavu zaměstnanců. Jelikož na úřadě při vydávání profesního průkazu došlo k pochybení, zdrželo to možnost nastoupení do zaměstnání a tak jsem se dostal do vážné finan... .

Jméno:

Jaroslav Škoda

Částka:

60000

Datum zveřejnění:

6.1.2014

Rychlá půjčka 150000 Kč na zaplacení dluhů, splacení půjček

Dobrý den, byl jsem delší dobu bez práce a nemohl jsem platit své závazky. Proto jsem to musel řešit takovým způsobem, jakým jsem to všechno řešil. A dostal jsem se až do situace, kdy jsem to nebyl schopný všechno platit... .

Jméno:

Jaroslav Holakovský

Částka:

150000

Datum zveřejnění:

3.1.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace