Půjčka na auto bez registru - pro OSVČ

Dobrý den, vážení, vzhledem k tomu, že peníze nepotřebuji naléhavě, ale velmi by se mi hodina na nákup nového vozidla a v bance mi úvěr neposkytnou, obracím se na tuto možnost. Jsme v registru dlužníků, ačkoliv veškeré pohledávky jsou již uhrazené a mám doklady o zaplacení. Do registru jsem se dostala poněkud hloupě, což v tuto chvíli situaci neřeší. Sama jsme OSVČ a přítel je na mateřské dovolené s roční dcerkou. Můj průměrný měsíční výdělek z činnosti OSVČ je 28 000 Kč - 32 000 Kč, avšak používám 60% odpočet a to banka považuje ve výsledku daňového přiznání za příliš nízký příjem. V současnosti doplácíme posledních 13 měsíců úvěru na nové auto, které jsme vyměnili za větší, avšak je nespolehlivé a potřebujeme jiné. Peníze bych použila z poloviny na doplacení úvěru u banky a z druhé poloviny na nákup ojetého vozidla. Za případné nabídky děkuji. Doplacení veškerých mých i přítelových pohledávek mohu samozřejmě doložit. Řádně splácím nejen úvěr, ale také platby za mobilní operátory, dar neziskové organizaci, životní pojistky, povinné ručení, náklady na bydlení a jiné. Jsme již v tuto chvíli spolehlivý dlužník. Mohu splácet až 5 000 Kč měsíčně. Pokud se mezi vámi najde někdo, kdo má zájem mi půjčit 120 000 Kč na auto bez registru, tak mne prosím kontaktujte na foammouse@seznam.cz nebo 608266868. Děkuji a přeji pěkný, úspěšný den. Simona Langerová.

Jméno žadatele:

Simona Langerová

Email žadatele:

foammouse@seznam.cz

Telefon žadatele:

608266868

Požadovaná částka:

120000 Kč

Kraj - Bydliště

Královéhradecký kraj

Město - Bydliště

Trutnov

Datum vložení inzerátu: 10.7.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

100000 Kč Rychlá Půjčka bez Registru, bez Poplatku, Ihned

Dobrý den, je mi 31 let, jsem svobodný a bezdětný. Před 5 lety jsem se dostal do obtížné situace, kdy jsem cca 1 rok nebyl schopen platit své účty, od té doby se na mě začali nabalovat různé pokuty, penále později i exek... .

Jméno:

Rostislav Boček

Částka:

100000 Kč

Datum zveřejnění:

9.7.2014

Rychlá půjčka na překlenutí měsíce - až 60000 Kč

Potřebuji rychlou pomoc, kterou bych využila na překlenutí měsíce. Jednalo by se o až 60000 Kč, dle mých možností a vámi stanovených limitů. Dá se říct, že tento měsíc se prostě pokazilo, co mohlo. Je toho už opravdu moc... .

Jméno:

Erika Bělohoubková

Částka:

60000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Překlenovací půjčka na 2 měsíce (soukromá, nebankovní, rychlá)

Poptávám peníze za následujících parametrů: nebankovní, rychlá, nejlépe soukromá, poctivá, bez registru a stačí na pouhé dva měsíce - jako překlenovací na tuto dobu. Potřeboval bych překlenout 2 až 3 měsíce, kdy mi úvěry... .

Jméno:

Jaromír David

Částka:

50 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Půjčka na splacení leasingu auta, velice moc spěchá

Prosím, nutně potřebuji peníze na vyplacení dluhu, konkrétně leasingu na auto. Potřebovala bych splatit leasing a jiné pohledávky u kamarádů a rodiny - dohromady potřebuji 100 000 Kč. Je to na to auto a zároveň na závazk... .

Jméno:

Veronika Kristová

Částka:

100 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace