Půjčka na auto od poctivé soukromé osoby

Jsem podnikatel ve finančním sektoru. Můj měsíční příjem se pohybuje okolo 20000 až 25000 Kč. Jsem svobodný a dítě žádné nemám. Mé výdaje platím jen za sebe. Nikoho neživím. Splátku bych si představoval kolem 2000 Kč měsíčně. V registru dlužníku nejsem! Nemám žádné dluhy, nic nikomu nesplácím. Nejsem zadlužený a ani nemám exekuce. Vždy jsem si všechny mé povinnosti plnit včas a bez problémů. Momentálně nemůžu ručit majetkem. Potřebuji půjčku na auto kvůli své práci. Koupit auto potřebuji co nejdříve, jelikož každý den dojíždím do práce. Jsem na autě závislý. Mé staré auto, co jsem do nedávna měl, je už nepojízdné. A proto potřebuji co nejrychleji vyřešit koupě nového, na které ale nemám našetřené finance. Dle mého odhadu 80000 Kč zcela pokryje tuto potřebu, Co se týče úroku nebo kolik přeplatím si nedávám žádné požadavky, pošlete mi prosím vaše návrhy na thomas.blasko@seznam.cz nebo mě informujte telefonicky na 775633265. V zásadě bych chtěl co nejmenší úrok, jelikož nejsem dlužník ani nespolehlivá osoba. Jsem slušný člověk. Ale jsem ochotný se přizpůsobit, jelikož nemám čím ručit a plně respektuji, že jde o nebankovní půjčku na auto. Tomáš Blaško

Jméno žadatele:

Tomáš Blaško

Email žadatele:

thomas.blasko@seznam.cz

Telefon žadatele:

775633265

Požadovaná částka:

80000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Příbram

Datum vložení inzerátu: 23.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Vyplacení manželových dluhů při rozvodu

Brzy již bývalý manžel je OSVČ. Neplatí sociální ani zdravotní pojištění. Vzal si na podnikání půjčku, kterou ovšem nesplácí. A další jiné dluhy taky nehradí. No prostě naprosto nepředstavitelná situace vzhledem k tomu, ... .

Jméno:

Eva Kovářová

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

23.5.2013

Půjčka na zaplacení složenky 6000 Kč

Zdravím, přišla mi složenka k úhradě. Byla jsem momentálně v horší peněžní situaci. K tomu ještě přispělo, že jsem musela nechat udělat v bytě opravu. Takže jsem nevyšla s penězi. Potřebuji půjčit 6000 Kč na zaplacení sl... .

Jméno:

Simona Horvathova

Částka:

6000 Kč

Datum zveřejnění:

23.5.2013

Půjčka na bydlení v novém bytě a stěhování

Dobrý den, zkouším co to dá a už nevím, kde bych si mohla půjčit. S přítelem jsme se rozešli. A dal mi ultimátum, že se mám vystěhovat do prvního června letošního roku. Jelikož pobírám jen 3800 Kč, tak potřebuji peníze n... .

Jméno:

Petra Soukupová

Částka:

10000 Kč

Datum zveřejnění:

23.5.2013

Potřebuji vyplatit exekuce, OSVČ

Dobrý den, potřebuji vyplatit exekuce, které na mě byly uvaleny. Chtěl bych je sloučit do jednoho společného dluhu (závazku). Jsem OSVČ již po dva roky. Pravidelně podle situace splácím nejméně sedm tisíc korun. Když to ... .

Jméno:

Marek Koněrza

Částka:

600 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.5.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace