Půjčka na exekuci bez zástavy - Ihned, Ještě dnes

Poskytujeme peníze na výplatu exekuce. Je jedno, zda-li exekuce byla na vás uvalena dnes nebo již běží. Dokážeme pomoci v každé situaci. Standardně půjčujeme až do výše 1 500 000 Kč, při osobním jednání je možno domluvení i individuálních podmínek a vyšších částek. Nepožadujeme zástavu - bez ručení. Klasická situace je taková, že je našemu žadateli uvalena exekuce na jeho majetek - dům, byt, pozemek, stavbu... . Klient si s námi vyjedná financování a vyplacení se z rukou exekutora. My za něj zaplatíme veškeré dluhy a pohledávky. Nemovitost následně poskytnete jako zástavu nám. Budete zcela bez předchozích problémů, budete mít novou půjčku a splácet každý měsíc nám. MÁTE ZÁJEM? Vyberte si zde typ, klikněte na něj. Uvidíte maximální částku pro vaši situaci a zároveň i podmínky, za jakých můžete u nás splácet. Poté již neváhejte a kontaktujte nás. Nebo přímo mě (Ivan Klindera). Domluvíme se na podrobnostech. V žádném případě a za žádných okolností nepožadujeme poplatky předem! Nemáme 900 čísla. Není podmínkou uzavírat žádné pojištění. Jsme zcela féroví a poctiví vůči každému klientu. Jsme nebankovní firma, hlavní výhoda? Vše sjednáváme bez registru. V prvotní fázi můžeme taky jednat bez ručení. Až do 1.5 milionu korun. Ke sjednání jednoho z námi nabízených typů půjčky na exekuci je nutno být starší 18 let, být občanem ČR a především si zde vybrat typ, kliknout a kontaktovat nás. Následně již můžete vše přenechat na nás a našem právním týmu. CELÁ ČR. Za celou společnost, Ivan Klindera

Jméno žadatele:

Ivan Klindera

Email žadatele:

zvolte zde typ půjčky

Telefon žadatele:

zvolte zde typ půjčky

Požadovaná částka:

1 500 000 Kč

Kraj - Bydliště

Ústecký kraj

Město - Bydliště

Chomutov

Datum vložení inzerátu: 3.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na léky, zdravotní péči a v nemoci (nemocenské)

Dobrý den, jmenuji se Monika Volná a žádám o půjčku ve výši 70 000 Kč. Nejsem v dluhové spirále, nemám žádné dluhy a peníze ani nebudou použity na zaplacení jiných půjček. Tyto finance mají dva účely. První je zdravotní ... .

Jméno:

Monika Volná

Částka:

70 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.3.2013

Půjčka 30000 Kč bez dokládání příjmu a bez ručení

Dobrý den, čekáme s přítelkyní naše první miminko. Současné bydlení nám již nestačí a proto se potřebujeme přestěhovat do většího bytu. Na podnájem máme peníze - každý měsíc hravě zaplatíme podnájem i případnou splátku v... .

Jméno:

Roman Kudry

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

2.3.2013

Půjčka na Mateřské Dovolené bez Doložení Příjmů Ihned

Dobrý den maminky, jste na mateřský a hledáte nějaké ty peníze? Pracuji u nebankovní společnosti a jmenuji se Jana Jurečková. Jsem zaměstnána v oddělení, které se zabývá půjčkami do výplaty, penězi přes SMS...zkrátka mal... .

Jméno:

bc. Jana Jurečková

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.3.2013

Nebankovní Hypotéka na Koupi Nemovitosti

Nabízíme vám výhodnou úrokovou sazbu a okamžité jednání + vyřízení. Poskytujeme nebankovní hypotéku na koupi nemovitosti. Můžete si za ni koupit rodinný dům, bytovou jednotku, podnikatelský objekt, rekreační objekt, hote... .

Jméno:

Hypoteční a.s.

Částka:

3 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace