Půjčka na rodný list a na OP ihned bez registru a poplatku

Dobrý den, chtěl bych poprosit, jestli by se tu nenašel dobrý investor, který by mi půjčil 200000 Kč za rozumných podmínek. Mohl bych si to dovolit dát na OP a rodný list. Měl jsem v minulosti problémy se splácením, dali mě do registru. Ale toto bych si mohl dovolit a platil bych. Bez nahlížení do registru, bez prokazovaní příjmu, protože taky nemůžu doložit. A v neposlední řadě i bez ručení nemovitostí. Mohlo by to být na směnku, na smlouvu nebo i všechno podepsat u notáře. Ale muselo by to být bez žádných poplatků předem, protože tyto podvody už znám. V podstatě můžu nabídnout jen rodný list a občanský průkaz. Žádné jiné zástavy nebo jakékoliv potvrzení nejsem schopný sehnat. Bez registru a bez poplatku. Pošlete mi prosím na email valkys@atlas.cz nebo mi telefonujte na 606417282. A chci to s možností při podepsáni smlouvy atd. Peníze chci na ruku v místě bydliště, ne žádné posílání na bankovní účet. Na peníze strašně moc spěchám, prosím nabídněte ještě dnes! A vyplacení taky okamžitě! Rozumný úrok. Prosím moc o pomoc, je to pro mě strašně moc důležité. Valkoun Josef

Jméno žadatele:

Josef Valkoun

Email žadatele:

valkys@atlas.cz

Telefon žadatele:

606417282

Požadovaná částka:

200000 Kč

Kraj - Bydliště

Ústecký kraj

Město - Bydliště

Most

Datum vložení inzerátu: 18.11.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Pavelka Lipno - Půjčka poctivá nebo podvodník?

Dobrý den, poptávala jsem nebankovní půjčku, protože jsem v bankovním registru a Solusu. A na tuto nabídku se mi ozval nějaký pán Pavelka, který je z Lipna a nabídl mi peníze. S tím, že by ale chtěl poplatek předem. Chce... .

Jméno:

Ludmila Sošková

Částka:

neuvedeno

Datum zveřejnění:

14.11.2013

Půjčka bez podvodu na směnku 150 000 Kč - 200 000 Kč

Prosím soukromého investora o půjčku 150 000 Kč - 200 000 Kč. Hlavně ale bez podvodu. Nejlíp na směnku nebo notářský zápis. Žádné podvody - bez poplatků předem (pouze při vyplacení), volání na drahé linky, uzavírání smlu... .

Jméno:

neuvedeno

Částka:

150 000 Kč - 200 000 Kč

Datum zveřejnění:

14.11.2013

Půjčka na MD na zaplacení dluhů a exekuce bez poplatku ihned

Dobrý den, potřebujeme půjčit na zaplacení našich dluhů. Měli jsme nějaké půjčky, ale nebyly jsme je všechny schopni splácet, protože toho bylo víc a dohromady ty splátky byly vysoko přes 5000 Kč. Jsem na mateřské dovole... .

Jméno:

Řeřichová Lucie

Částka:

150000 Kč

Datum zveřejnění:

13.11.2013

Půjčka v pracovní neschopnosti na placení splátek

Dobrý den, dostala jsem se do situace kdy nemám na splátky. Protože se mi stal úraz a jsem na pracovní neschopnosti se zlomeninou lokte. Půjčka 100000 Kč by mě zachránila, jak se vrátím pracovat, tak už vše bude dobré. P... .

Jméno:

Gabriela Kvasničková

Částka:

100 000 Kč

Datum zveřejnění:

9.11.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace