Půjčka na splacení dluhů bez ručení nemovitostí

Dostal jsem se momentální platební neschopnosti, kdy nezvládám platit každý týden splátky - resp. brzy již nebudu. Proto hledám půjčku na splácení dluhů, ale bez ručení nemovitostí. Mám několik dluhů. Mám zastavený dům k hypotéce u Raiffeisen Bank, kde je doplatek 750000 Kč a splátka 7000 Kč měsíčně. Dále mám několik závazků v podobě rychlých půjček a spotřebitelských úvěrů, jejich společná výše je odhadem cca 700000 Kč. Tyto dluhy potřebuji částečně zkonsolidovat. Měsíční platby mám 50000 Kč, což je příliš mnoho. A chtěl bych se dostat do 20000 Kč měsíc, minimálně na tu polovinu. Ale nemám ručení ani zástavu nemovitosti (dům má v zástavě banka). Příjem mám, ale banky, když vidí závazky, tak neprojdu oficiální cestou. Ale mohl bych si to dovolit splácet. Jsem OSVČ a příjem je 30000 Kč - 50000 Kč. Jsem ženatý a máme jedno dítě, které je ještě 2 měsíce nezaopatřené. Za poslední 2 měsíce jsem si žádal o odklad splátek, tak v registru záznam asi bude. K podnikání jsem využil několik půjček typu Provident a tyto splátky v týdenních periodách jsou momentálně nezvladatelnou situací. Potřeboval bych tedy tyto peníze na splácení dluhů, aby se trochu zvolnilo tempo a já měl šanci se s tím vypořádat. S úrokem samozřejmě počítám a budu jej respektovat. S pozdravem Miroslav Marada, Hodonín (Jižní Morava).

Jméno žadatele:

Miroslav Marada

Email žadatele:

marada.mir@seznam.cz

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

250000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Hodonín

Datum vložení inzerátu: 23.3.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlá požička pro Slováky (Slovenský občan s prechodným pobytom v ČR)

Dobrý den, volám sa Filip Klačko a som zo Slovenska. V ČR som už 5 mesiac a pracujem ako pracovník v bezpečnostnej firme. Mam zmluvu na dobu určitu a to na jeden rok. Moj mesiační príjem je cca 13000 tisíc. Som slobodný ... .

Jméno:

Filip Klačko

Částka:

4000 Kč

Datum zveřejnění:

18.3.2014

Peníze ihned na účet bez 1 Kč (a BEZ podvodu)

Nabízející chtěl odstranit telefon a email. Níže jsou k dispozici jiné (podobné) inzeráty. Nabízím tyto bleskové peníze ihned na účet a nemusíte posílat nic předem. Ani 1 Kč předem na účet. Mé finance jsou určeny ... .

Jméno:

smazáno

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

9.3.2014

Půjčka pro začínající podnikatele - bez daňového přiznání

Poptávám půjčku pro začínající podnikatele, kde není vyžadováno doložení daňového přiznání. Potřebuji na rozjezd podnikání 450000 Kč. Jsem začínající podnikatel, s dobrým nápadem, bohužel minimálním vlastním kapitálem. M... .

Jméno:

Jaroslav Polák

Částka:

450000 Kč

Datum zveřejnění:

6.3.2014

Soukromý investor pro soukromou investici do firmy s.r.o.

Zdravím vás, tímto inzerátem hledám soukromého investora (popř. společníka), který by byl schopen ze soukromých zdrojů zajistit oddlužení mé firmy. Toto poptávám, protože jsme se dostali do potíží. Situace vznikla tak, ž... .

Jméno:

Míra

Částka:

dohoda

Datum zveřejnění:

4.3.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace