Půjčka na splacení kreditních karet, kreditky nás ničí

Nevím, ale zdá se mi, že se tady všichni jenom vytahují ze mě peníze. Že vám půjčí a nebo vám pomůžou - to vám naslibují. Ale skutek utekl. Sháním již 6 měsíců úvěr 130 000 Kč. To je celé, nic více nepožaduji a ani nechci. Peníze potřebuji na zaplacení kreditek, které jsem musela vybrat, když byl můj přítel po operaci. Neměl příjem a neměl jak hradit své náklady. A už z té doby mi zůstaly nesplacené kreditní karty. Dnes je již vše v pořádku, ale ty kreditky nás zatěžují a ničí. Celkem dělají 130 000 Kč. Pracuji 26 let na jednom pracovišti a nikdy jsem dluhy neměla. A když jsem něco dlužila, tak jsem vždy zaplatila. A včas a nikdy se mnou nebyly v rámci splácení problémy. Jsem bezproblémový a slušný člověk, co jen potřebuje dorovnat své kreditní karty. Nikdy bych si nepůjčovala například na dovolenou. Na takovéto věci si našetřím. Neberu si rovnou dluhy. Ale jelikož byl můj přítel nemocen, tak jsem byla nucená přistoupit k tomuto kroku. Doufám, že naleznete pochopení. Ale tady všichni jenom slibují. A když zjistí, že jsem v registru, tak jdou od toho. Nebo mi už dopředu vnucují posílání poplatků, podepisování pojištění a dalších nevýhodných věcí. Kdyby mi dal někdo tuto půjčku na zaplacení kreditních karet už před 6 měsíci, tak jsem mohla mít už něco splacené. A někam se posunout. Ale to, to mi zatím jenom každý nasliboval hory doly a nikdo nepomohl. Zkouším svoje štěstí - pokud se tady najde opravdu někdo poctivý a slušný, tak mi určitě dejte vědět. Zaplatím úroky a půjdu ihned do toho. Děkuji, Hana Koubíková

Jméno žadatele:

Hana Koubíková

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

724774165

Požadovaná částka:

130 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 1

Datum vložení inzerátu: 18.6.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Prosím potřebuji nutně do dvou dnů půjčit částku 30000 Kč

Dobrý den. Ocitla jsem se ve špatné situaci, kdy do dvou dnů musím zaplatit 30 000 Kč. Prosím potřebuji nutně do 20.6.2013 půjčit částku 30000 Kč. Musí to být maximálně v ten den. Chci to seriózně, aby jsem jednala přímo... .

Jméno:

Martina Stolářová

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

18.6.2013

Půjčka a úvěr a spořící účet v jednom, bez registru a poplatků

Dokážeme vám zařídit klasický úvěr nebo půjčku a spořící účet v jednom. Získáte úvěr (peníze) a k němu zdarma spořící účet. Ten bude výhodně úročen 3% p.a. Je jen čistě na vašem rozhodnutí, zda-li tento spořící účet bude... .

Jméno:

Milena Stašáková

Částka:

1000000 Kč

Datum zveřejnění:

18.6.2013

Spojení splátek více úvěrů a dluhů do jedné půjčky ihned

Jestliže máte nevýhodné úvěry a půjčky, které neúměrně zatěžují váš rozpočet, můžete využít jednu z našich služeb. Zbavíme vás neúnosných měsíčních splátek. Všechny vaše závazky vezmeme a spojíme do jednoho většího. Bude... .

Jméno:

Milena Stašáková

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

18.6.2013

Vyplacení exekuce Citibank, bez zástavy nemovitosti

Je proti mě vedena exekuce od společnosti Citibank v částce 115 000 Kč. Půjčku potřebuji na vyplacení výše uvedené exekuce. Nemám nemovitost, kterou bych mohl ručit. Jedině bez zástavy. Jsem OSVČ v invalidním důchodu. S ... .

Jméno:

Stanislav Dostál

Částka:

115000 Kč

Datum zveřejnění:

18.6.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace